eota344 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 44 25 Ekim 2020 #1 Oyunlara girince bozuk görüntü hatası alıyorum ve bu bütün oyunlarda böyle çözümü nedir? Teşekkürler resim
Oyunlara girince bozuk görüntü hatası alıyorum ve bu bütün oyunlarda böyle çözümü nedir? Teşekkürler resim
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #2 Bütün oyunlardamı hocam?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Ekim 2020 #3 eota344 dedi: Oyunlara girince bozuk görüntü hatası alıyorum resim Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz güncel mi? Oyun korsan mı? 3. parti program kullanıyor musunuz?
eota344 dedi: Oyunlara girince bozuk görüntü hatası alıyorum resim Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz güncel mi? Oyun korsan mı? 3. parti program kullanıyor musunuz?
eota344 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 44 25 Ekim 2020 #4 Windows_Efe dedi: Bütün oyunlardamı hocam? Genişletmek için tıkla... yok cs.1.6 ve zulada minecraftta sorun yok
Windows_Efe dedi: Bütün oyunlardamı hocam? Genişletmek için tıkla... yok cs.1.6 ve zulada minecraftta sorun yok
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #5 Ekran kartınızı güncelleyin.
eota344 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 44 25 Ekim 2020 #6 SwishTTT dedi: Ekran kartınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ekran kartımı güncelledim avast antivirüs programını indirmiştim ondan kaynaklı olabilirmi AXCHNEER dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Oyun korsan mı? 3. parti program kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... teşekkürler sürücülerim güncel oyun korsanda değil 3.parti prograda kullanmıyorum
SwishTTT dedi: Ekran kartınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ekran kartımı güncelledim avast antivirüs programını indirmiştim ondan kaynaklı olabilirmi AXCHNEER dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Oyun korsan mı? 3. parti program kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... teşekkürler sürücülerim güncel oyun korsanda değil 3.parti prograda kullanmıyorum
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #7 eota344 dedi: teşekkürler ekran kartımı güncelledim avast antivirüs programını indirmiştim ondan kaynaklı olabilirmi Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam tehdit kısmına bakın zula ve cs1.6 varsa engelini açın.
eota344 dedi: teşekkürler ekran kartımı güncelledim avast antivirüs programını indirmiştim ondan kaynaklı olabilirmi Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam tehdit kısmına bakın zula ve cs1.6 varsa engelini açın.
eota344 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 44 25 Ekim 2020 #8 Windows_Efe dedi: Olabilir hocam tehdit kısmına bakın zula ve cs1.6 varsa engelini açın. Genişletmek için tıkla... malesef tehidit kısmında yok teşekkürler
Windows_Efe dedi: Olabilir hocam tehdit kısmına bakın zula ve cs1.6 varsa engelini açın. Genişletmek için tıkla... malesef tehidit kısmında yok teşekkürler