Oyunlara karşı iştahsızlık

Cole McCree

Hectopat
İlk oyun bilgisayarımı topladım (Ryzen 5 3600 + GTX 1660 Ti) sorun şu ki eskiden kullandığım laptopta eski oyunları oynayarak can sıkıntımı gideriyordum ve mutluydum, sürekli yeni bilgisayarımı topladığımda oynayacağım oyunları düşünüyordum ve o gün geldi, bilgisayarımı topladım. Sonra beklenmedik bir şey oldu tüm oyunlara karşı ilgimi kaybettim. Daha bir hafta önce hayalini kuruyordum ve şimdi canım bile istemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banada aynısı oldu birilerine anlat içini dök en fazla 2 haftaya geçer. Ve sevdiğin oyunlara daha yeni başlamış gibi hevesle oynamaya ve sevmeye çalış.

Çok normal. Biraz oyun oynama. Sonra oyunlara aç bir şekilde yeniden saldıracaksın.

Bu hep yaşanan bir şey. Yaşadığın şeyin örneğini onlarca konuda gösterebilirim. Ama ben bunu yaşamadım, çünkü oynayacağım oyun belliydi. Skyrim'i bilgisayarı alır almaz indirip, oynamaya başladım.

Eski sisteminde çok fazla oyun oynadıysan biraz ara ver, sonra oyunlara geri dön. Zorla oynamaya çalışma, sıkıldığını hissettiğin zaman oyuna gir. Sıkıldığını hissettiğin zaman oyundan çık, pahalı bir bilgisayar topladın diye sürekli oyun peşinde koşma.

Çok normal bir durum. Bende yaşadım. Belli bir süre öylece pc'de takıl zaten sıkılınca ''dur bir oyun oynayım'' diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…