Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #11 Banada aynısı olmuştu sonra BioShock Infinite oynadım ve çok daha fazla zevk almaya başladım oyunlardan bu oyun sanat eseridir gerçek bir başyapıttır.
Banada aynısı olmuştu sonra BioShock Infinite oynadım ve çok daha fazla zevk almaya başladım oyunlardan bu oyun sanat eseridir gerçek bir başyapıttır.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 4 Kasım 2020 #12 Lowell1 dedi: Aynısı bana da oldu. Yeni bilgisayarımla Witcher 3 oynadıktan sonra tabii. Genişletmek için tıkla... Ve laptopumda son oynadığım oyun Witcher 3 idi. Hayatımda oynadığım en iyi ve oynamaktan pişmanlık duyduğum oyun çünkü o oyundan sonra oyun oynama arzum gittikçe azaldı.
Lowell1 dedi: Aynısı bana da oldu. Yeni bilgisayarımla Witcher 3 oynadıktan sonra tabii. Genişletmek için tıkla... Ve laptopumda son oynadığım oyun Witcher 3 idi. Hayatımda oynadığım en iyi ve oynamaktan pişmanlık duyduğum oyun çünkü o oyundan sonra oyun oynama arzum gittikçe azaldı.