Oyunlara nasıl mod yapılır?

346581

Hectopat
Başlıktan da gördügünüz gibi oyunlara mod yapmak istiyorum yapımı kolay mı? Hangi programlar ile yapılır? Özellikle GTA 5 araba modu yapmak istiyorum.

3DS Max ile aracı modelledikten ve belirli iskelet yapılarını ayarladıktan sonra .rpf dosya uzantısı ile çıktı almanız, ardından OpenIV ile oyun dosyalarına girip değiştirmek istediğiniz aracın dosyasını çıktı aldığınız araç ile değiştirmeniz lazım.

Kolay değil söyleyeyim, özellikle modelleme kısmı.

Belirli programlar ile oyundaki değerleri değiştirerek yapabilirsiniz. Mod yapımcıları genellikle var olan bir arabanın görünümünü değiştiriyor çünkü bu daha kolay oluyor. Ben alttaki videodan bakarak 1 tane araba yapmıştım sonra çok uğraş gerektirdiği için bıraktım. Program adını aratırsanız rehberlerini zaten bulabilirsiniz.
Not: Arkadaşın kullandığı gibi birçok uygulama var 3DS Max gibi gibi. Bu programlar ücretli ve mimarlar falan kullanıyor. Ne kadar profesyonel olduğunu siz düşünün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…