Oyun satın almak haricinde oyun içi itemler satın almak saçmalık mıdır Kostüm, skin gibi? YouTube'dan gelir elde ediyorum ve bir oyuna 500 TL civarı bir şey atmak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Oyuna göre değişir. Bence LoL ve Valorant için çok saçma çünkü hesabı veya eşyayı satamıyorsun. LoL'e zamanında yatırdığım para için pişmanım, çok değildi ama gerek de yoktu. Şimdi zaten Amazon Prime sayesinde bedavaya ( FM 2022 veya bedava kargo için falan almıştım ) 3-4 kere 350 RP aldım zaten. CSGO için alacaksan saçma değil, Dolar almakla aynı şey bile denebilir.
Seni mutlu eden şeylere para harcamak neden aptallık olsun? Takıntı haline gelirse sorun var. Onun dışında elbette insanlar kendi kafasına göre, kendini mutlu eden şeylere harcama yapabilir. Aşırıya kaçmadığın sürece.
Oyun satın almak haricinde oyun içi itemler satın almak saçmalık mıdır Kostüm, skin gibi? YouTube'dan gelir elde ediyorum ve bir oyuna 500 TL civarı bir şey atmak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Maddi sıkıntınız yoksa, ve geliriniz varsa neden aptallık olsun? Yalnız P2W oyunları birden yerden sonra bağımlılık yapıyor. Oyun değil, kozmetik satın almak! Skin alayım, silah alayım, rozet alayım, geliştirme alayım, bunun sonu yok gibi! CS:GO'nun ilk çıktığı zamanlarda deli gibi kasa açıyordum ve oyuna değil kasaya açmaya bağımlı olmuştum. Neyse ki oynamıyorum artık. Kendini frenleyebilirsen devam et. Oyun oynamaktan ziyade, bir şeyler almak hoşuna gitmeye başlıyorsa orada dur de!