Oyunlara verdiğiniz paralardan memnun musunuz?

erkekavcisii

Decipat
Selam. Kısaca verdiğiniz paraları şu an helal ediyor musunuz? Geri alma olsa alır mıydınız?

Oynamadığım oyunları satın almıyorum, satın almadığım için de hepsi oynadığım oyunlar. Memnunum, hepsi keyifli vakit geçirmemi sağladı.

Sanıyorum oyunlara en son 10-15 sene önce para vermiştim. Geri alma imkanım olsa alır mıydım? Tabii ki evet. Oyunları maksimum ayarda oynatacak donanımlara para harcamak varken neden oyunların kendisine harcayayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mobile Legends'a para yatırmıştım indirimli Tigreal lightborn skini almak için, fakat oyunun saçma dengelemeleri ve kitlesi yüzünden saldım, hiçbir oyundan bu oyun kadar nefret etmediğime yemin edebilirim. Kaldi ki hiçbir oyuna para yatıramıyorum artık çok pahalılar çünkü

Sıklıkla oynadığım oyunlara para yatırıyorum ama mümkün olsaydı Mobile Legends oyununa yatırdığım parayı bugünün değerinde çekmek isterdim.

Yüksek miktarlar ödemek hoş değil elbet. Ama istediğim bir oyunu da alıyorum.

"Bu oyuna neden para yatırdım?" dediğim bir oyun olmadı sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…