Çözüm Oyunlarda 0xc00000022 Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmedovskii

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok araştırdım sonunda işin erbabı bir arkadaştan öğrendim.
  1. Windows Özelliklerini açıyoruz ( Başlat : Windows özelliklerini aç/kapat)
  2. Gelen Ekranda Eski Bileşenleri bulup aşağıdaki gibi işaretledikten sonra Tamam' a basıp bekliyoruz.
yapılması gerekenler.jpg

3. Eğer oyun ufak bir Pencerede başlayıp Çalışmayı Durdurdu Hatası ile kapanırsa, Oyuna sağ tıklayıp Uyumluluk Sorununu gider diyerek oyunu çalıştırabilirsiniz. Daha sonra Uyumluluk ayarlarını oyuna kaydedin ve oyunun tadını çıkartın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok araştırdım sonunda işin erbabı bir arkadaştan öğrendim.
  1. Windows Özelliklerini açıyoruz ( Başlat : Windows özelliklerini aç/kapat)
  2. Gelen Ekranda Eski Bileşenleri bulup aşağıdaki gibi işaretledikten sonra Tamam' a basıp bekliyoruz.
Eki Görüntüle 240435

3. Eğer oyun ufak bir Pencerede başlayıp Çalışmayı Durdurdu Hatası ile kapanırsa, Oyuna sağ tıklayıp Uyumluluk Sorununu gider diyerek oyunu çalıştırabilirsiniz. Daha sonra Uyumluluk ayarlarını oyuna kaydedin ve oyunun tadını çıkartın.
Aynısını yaptım hatta ilk bu sorunu youtube dan araştırmıştım ve böyle bir video izlemiştim ancak benim directplay im zaten açıkmış ve uyumluluk sorunu gidere bastığımda da aynı sorunu almıştım. Ne yapmalıyım ? (oyun metal gear rising revengeance)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı