Hocam merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi? Bahsettiğiniz modelin aynısı bende de var ve aynı sorunları yaşamaktayım bazı oyunlar %100 gpu kulllanırken bazılarında %40-%50 lilerde seyrediyor, haliyle fps düşmesi eğer çözüm bulduysanız bana da aktarırsanız sevinirim.
Hocam merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi? Bahsettiğiniz modelin aynısı bende de var ve aynı sorunları yaşamaktayım bazı oyunlar %100 gpu kulllanırken bazılarında %40-%50 lilerde seyrediyor, haliyle fps düşmesi eğer çözüm bulduysanız bana da aktarırsanız sevinirim.
abi formatı attım gta 5 i yükledim bütün driverlar güncelleştirmeleri yapmama rağmen sonuç yine aynı ekran kartı kullanımı %50-60 civarında cpu kullanımı %80 civarında ayarlar high da olmasına rağmen
Abi formatı attım GTA 5'i yükledim bütün driverlar güncelleştirmeleri yapmama rağmen sonuç yine aynı ekran kartı kullanımı %50-60 civarında CPU kullanımı %80 civarında ayarlar High da olmasına rağmen.
abi bence oyna mesela rdr 2 de sıkıntı olmuyor witcher 3 de sıkıntı olmuyor bf5 de sıkıntı olmuyor ama gta 5 de oluyor mesela valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz
Abi bence oyna mesela RDR 2 de sıkıntı olmuyor Witcher 3 de sıkıntı olmuyor BF5 de sıkıntı olmuyor ama GTA 5 de oluyor mesela Valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.