Oyunlarda %100 CPU kullanımı

bu hafta içinde arıyacağım belki driverları yüklerken hata yaptım ama ilginiz için teşekkürler
Hocam merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi? Bahsettiğiniz modelin aynısı bende de var ve aynı sorunları yaşamaktayım bazı oyunlar %100 gpu kulllanırken bazılarında %40-%50 lilerde seyrediyor, haliyle fps düşmesi eğer çözüm bulduysanız bana da aktarırsanız sevinirim.

hyr hala daha bulamadım yarın yada ertesi gün bilgisayara format atıcam eğer düzelmezse servisi arıcam

eyvallah hocam formattan sonra düzelirse yazar mısınız buraya?

eyvallah hocam formattan sonra düzelirse yazar mısınız buraya?
abi formatı attım gta 5 i yükledim bütün driverlar güncelleştirmeleri yapmama rağmen sonuç yine aynı ekran kartı kullanımı %50-60 civarında cpu kullanımı %80 civarında ayarlar high da olmasına rağmen

Sorunu çözemedim ama çözümünü buldum çözüm Dual Channel RAM takmak maalesef benim PC de RAM'ler 16X1.

Tamam hocam teşekkür ederim. Ben bir 5 ay sonra RAM alacağım 8 GB şu an. Oyunları oynamaya devam edebilir miyim alana kadar yoksa oynamayayım mi?

abi bence oyna mesela rdr 2 de sıkıntı olmuyor witcher 3 de sıkıntı olmuyor bf5 de sıkıntı olmuyor ama gta 5 de oluyor mesela valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz

Abi bence oyna mesela RDR 2 de sıkıntı olmuyor Witcher 3 de sıkıntı olmuyor BF5 de sıkıntı olmuyor ama GTA 5 de oluyor mesela Valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.

Ben Valorant'dayken söylediğin değerleri görüyorum umarım alana kadar sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…