Zekoo Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #11 Ryoes dedi: Kronik sorunlu ne oluyor SanDisk kaliteli bir marka diye biliyorum ama. Hocam inan olsa dediklerini yapardım yapabileceğim bir şey yok en azından oyunlardan zevk alma amaçlı alıyorum droplar gitsin diye. Genişletmek için tıkla... O zaman 4x2 yapın 8 GB RAM'le drop sorunlarını kaldırırsınız sistemde iyiyse biraz.
Ryoes dedi: Kronik sorunlu ne oluyor SanDisk kaliteli bir marka diye biliyorum ama. Hocam inan olsa dediklerini yapardım yapabileceğim bir şey yok en azından oyunlardan zevk alma amaçlı alıyorum droplar gitsin diye. Genişletmek için tıkla... O zaman 4x2 yapın 8 GB RAM'le drop sorunlarını kaldırırsınız sistemde iyiyse biraz.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 26 Şubat 2023 #12 Ryoes dedi: Kronik sorunlu ne oluyor SanDisk kaliteli bir marka diye biliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hızlı sağlık düşmesi ve ısınma sorunları mevcut SanDisk'in Plus modeli kalitesiz Ultra modeli güzel.
Ryoes dedi: Kronik sorunlu ne oluyor SanDisk kaliteli bir marka diye biliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hızlı sağlık düşmesi ve ısınma sorunları mevcut SanDisk'in Plus modeli kalitesiz Ultra modeli güzel.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #13 Zekoo dedi: O zaman 4x2 yapın 8 GB RAM'le drop sorunlarını kaldırırsınız sistemde iyiyse biraz. Genişletmek için tıkla... GT730. Q9550. Lusyz dedi: Hızlı sağlık düşmesi ve ısınma sorunları mevcut SanDisk'in Plus modeli kalitesiz Ultra modeli güzel. Genişletmek için tıkla... HM anladım teşekkür ederim.
Zekoo dedi: O zaman 4x2 yapın 8 GB RAM'le drop sorunlarını kaldırırsınız sistemde iyiyse biraz. Genişletmek için tıkla... GT730. Q9550. Lusyz dedi: Hızlı sağlık düşmesi ve ısınma sorunları mevcut SanDisk'in Plus modeli kalitesiz Ultra modeli güzel. Genişletmek için tıkla... HM anladım teşekkür ederim.