Hasan Akıncı Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 RAM Corsair 8x2 3600 mhz cl18 Ekran kartı Asus Rog Strix RX 570 4GB Anakart Asus Prime B450M K2 İşlemci Ryzen 5 5500 Oyunlarda Alt+Tab çalışmama olayı oyundan dolayısıyla mı yoksa AMD ayarlarıyla mı alakalı? Ekran kartım AMD.
Oyunlarda Alt+Tab çalışmama olayı oyundan dolayısıyla mı yoksa AMD ayarlarıyla mı alakalı? Ekran kartım AMD.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Nisan 2023 #2 Her oyunda değil. Direct 11 oyunlarında yada Direct 11'in bir sürümünde. Çözümü de çerçevesiz ekranda oynamak. Diğer bir çözümü de DXVK kullanmak ama bazı oyunlarda performans düşürür, bazı oyunlarda arttırır. Artı 0 Eksi
Her oyunda değil. Direct 11 oyunlarında yada Direct 11'in bir sürümünde. Çözümü de çerçevesiz ekranda oynamak. Diğer bir çözümü de DXVK kullanmak ama bazı oyunlarda performans düşürür, bazı oyunlarda arttırır.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 Windows tuşuna bas ordan chrome aç, sonra alt+tab dene. Artı 0 Eksi
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 Hasan Akıncı dedi: Oyunlarda Alt+Tab çalışmama olayı oyundan dolayısıyla mı yoksa AMD ayarlarıyla mı alakalı? Ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... Alt Tab olayı oyundan oyuna değişiyor ben mesela LoL oynarken Alt Tab falana atamıyorum ama CS:GO'da atabiliyorum. Artı 0 Eksi
Hasan Akıncı dedi: Oyunlarda Alt+Tab çalışmama olayı oyundan dolayısıyla mı yoksa AMD ayarlarıyla mı alakalı? Ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... Alt Tab olayı oyundan oyuna değişiyor ben mesela LoL oynarken Alt Tab falana atamıyorum ama CS:GO'da atabiliyorum.
KS KS Hasan Akıncı Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #5 kenanbirkan dedi: Alt Tab olayı oyundan oyuna değişiyor ben mesela LoL oynarken Alt Tab falana atamıyorum ama CS:GO'da atabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gameloop da pubg mobile oynarken alt tab yapabiliyodum daha önceden formatladım ssd den m2 ssd e geçtim sonra tam ekrandayken alt tab çalışmamaya başladı Artı 0 Eksi
kenanbirkan dedi: Alt Tab olayı oyundan oyuna değişiyor ben mesela LoL oynarken Alt Tab falana atamıyorum ama CS:GO'da atabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gameloop da pubg mobile oynarken alt tab yapabiliyodum daha önceden formatladım ssd den m2 ssd e geçtim sonra tam ekrandayken alt tab çalışmamaya başladı
K kylexz Megapat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #6 Windows tuşuna bas oradan Windows Gezgini, sonra Alt+Tab dene, ya da crtl+del bas Görev Yöneticisi de sonra Alt Tab yap çalışacaktır. Artı 0 Eksi
Windows tuşuna bas oradan Windows Gezgini, sonra Alt+Tab dene, ya da crtl+del bas Görev Yöneticisi de sonra Alt Tab yap çalışacaktır.