Normalde sorun yoktu ama artık oyunlarda nedense Alt + Tab yapamıyorum veya Windows tuşuna basınca arama kısmı veya alta almıyor oyunu. Önceden alıyordu elim bir yere değmiş sanırım ama nereye anlamadım.
Oyuncu laptopu kullanıyorum.
Oyun oynamadığım zamanlarda çalışıyor.
Çok haklıymışsınız Omen ile aynı uygulamayı kullanıyor Pavilion serisi de optimizeri kapatınca düzeldi ama optimizerde Alt Tab olayını gerçekleştiren görev her ne ise bilsem çok iyi olur ya optimizeri kullanmaıy seviyorum.
Eğer aynı uygulamayı kullanıyorsa Configure Booster kısmı var. Oradan "Disable Windows Hot keys" kısmınının tikini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir.
HP'nin Game Optimizer'ından kaynaklanıyor genelde. Ben bir benzerini Omen'de OMEN Gaming Hub üzerinde yaşadım ama Pavilion'da benzer bir uygulama var mı bilmiyorum. Varsa o uygulama üzerinden optimizer'ı kapatırsanız sorun çözülecektir.
HP'nin Game optimizer'ından kaynaklanıyor genelde. Ben bir benzerini Omen'de Omen Gaming Hub üzerinde yaşadım ama Pavilion'da benzer bir uygulama var mı bilmiyorum. Varsa o uygulama üzerinden Optimizer'ı kapatırsanız sorun çözülecektir.
Çok haklıymışsınız Omen ile aynı uygulamayı kullanıyor Pavilion serisi de optimizeri kapatınca düzeldi ama optimizerde Alt Tab olayını gerçekleştiren görev her ne ise bilsem çok iyi olur ya optimizeri kullanmaıy seviyorum.
Eğer aynı uygulamayı kullanıyorsa Configure Booster kısmı var. Oradan "Disable Windows Hot keys" kısmınının tikini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir.
Eğer aynı uygulamayı kullanıyorsa configure booster kısmı var. Oradan "disable Windows hot keys" kısmınının tikini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir.