Oyunlarda Alt Tab'a basınca PC çöküyor

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemim çift monitör, 6800 XT, Ryzen 7 5700x3D ve 980 Pro 1TB SSD'den oluşuyor. Windows 11 kullanıyorum. Normalde bir sorun yoktu ama son 2 gündür Valorant'ta, Elden Ring'de ne zaman bir şey yaparsam yapayım Windows tuşuna bastığımda veya Alt Tab yaptığımda bilgisayar komple donuyor mouse vs. hareket etmiyor. Kasadan direkt kapatıp açarak düzeltiyorum. Kısacası çöküyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Merhaba. Sistemim çift monitör, 6800 XT, Ryzen 7 5700x3D ve 980 Pro 1TB SSD'den oluşuyor. Windows 11 kullanıyorum. Normalde bir sorun yoktu ama son 2 gündür Valorant'ta, Elden Ring'de ne zaman bir şey yaparsam yapayım Windows tuşuna bastığımda veya Alt Tab yaptığımda bilgisayar komple donuyor mouse vs. hareket etmiyor. Kasadan direkt kapatıp açarak düzeltiyorum. Kısacası çöküyor. Bunun sebebi ne olabilir?
W11 24H2 mi kullanıyorsunuz hocam?

Evet hocam. Bir de chris titus tech in yazılımı ile debloat yaptım. Wallpaper Engine vs. açık acaba ondan olabilir mi?

Ya bilmiyorum şahsen ama dediğiniz sorun bende de var laptop kullanıyorum Ryzen 7 7840HS işlemcili, W11 güncellemesi yaptım ondan sonra ne olduysa oldu. Donma kasma vs vs, bana göre W11 hala stabil değil mecburi olarak kullanıyorum ben. Ek olarak AMD'nin güncelleme sorunu da olabilir ekran çöküyor vs reset atıyorum renkler havada uçuşuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı