Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Mesela oyunlarda güzel anları kaydetmek, desteğe şikayet etmek için sadece son 30 saniyeyi kaydedebileceğim bir program arıyorum. Var mı böyle bir uygulama? Radeon Software demeyin kuramıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Mesela oyunlarda güzel anları kaydetmek, desteğe şikayet etmek için sadece son 30 saniyeyi kaydedebileceğim bir program arıyorum. Var mı böyle bir uygulama? Radeon Software demeyin kuramıyorum
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 1 Ağustos 2022 #11 Ahmet_N34 dedi: Peki son 30 saniyeyi nasıl ayarlayacağım? Denedim ama olmuyor gibi şimdi yine denerim. Genişletmek için tıkla... OBS ile istediğiniz kadar kayıt alabiliyorsun 30 saniyeyi geçerse edit progamıyla kesersiniz. Artı 0 Eksi
Ahmet_N34 dedi: Peki son 30 saniyeyi nasıl ayarlayacağım? Denedim ama olmuyor gibi şimdi yine denerim. Genişletmek için tıkla... OBS ile istediğiniz kadar kayıt alabiliyorsun 30 saniyeyi geçerse edit progamıyla kesersiniz.
KS KS Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #12 Sgm33 dedi: OBS ile istediğiniz kadar kayıt alabiliyorsun 30 saniyeyi geçerse edit progamıyla kesersiniz. Genişletmek için tıkla... İşte sorun bu. Mesela 2 saatlik bir kayıttan gidip içinden seçmemeki için sordum. Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: OBS ile istediğiniz kadar kayıt alabiliyorsun 30 saniyeyi geçerse edit progamıyla kesersiniz. Genişletmek için tıkla... İşte sorun bu. Mesela 2 saatlik bir kayıttan gidip içinden seçmemeki için sordum.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 1 Ağustos 2022 #13 Ahmet_N34 dedi: İşte sorun bu. Mesela 2 saatlik bir kayıttan gidip içinden seçmemeki için sordum. Genişletmek için tıkla... Videoyu kesmek gerçekten zor bir şey değil kesmek istemiyorsanız diğer arkadaşın önerdiği Xbox'u deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ahmet_N34 dedi: İşte sorun bu. Mesela 2 saatlik bir kayıttan gidip içinden seçmemeki için sordum. Genişletmek için tıkla... Videoyu kesmek gerçekten zor bir şey değil kesmek istemiyorsanız diğer arkadaşın önerdiği Xbox'u deneyebilirsiniz.