Oyunlarda artifact oluşumu

xianpw

Kilopat
Bu hata Windows 10 ile alakası yok galiba ama Windows 7 iken sorun yoktu. Windows 10 yaptım sorun olmaya başladı. Videodada gördüğünüz gibi kara şeyler çıkıyor FPS'i sabitlemezsem. Ve bu sadece CS:GO'da değil tüm oyunlarda böyle ve birkaç saniye sonra artıyor ve oyun kapanıyor. Bazen ise PC mavi ekran veriyor bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye. Ne yapmam gerekir lütfen?

Video linki:

Bir foruma daha sordum ordanda
Vram ile alakalı diye biliyorum yani donanımsal bir sorun. Oyun için FPS limiti ile hiç bir alakası yok. Oyunu açtığın an belleklere yük biner ve bu sorunu yaşarsın. Çözümü de yok diye biliyorum. yanıtı geldi :(( fırınlama yapsam geçmez mi yani

Xianpw sorunu çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum çoğu oyunda ama belli başlı oyunlarda daha fazla oluyor ve crash veriyor. Özellikle Apex'te 5 10 dk da bir hatta girdiğim gibi GPU driver crashed hatası, GPU çıkarılmış hatası gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Ekran kartının garantisi devam ediyor kartı Msi GTX 1050 Ti Gaming acaba ekran kartını garantiye göndersem kullanıcı hatası derler mi yoksa sorunu mu çözerler mi sen gönderdin mi yardımcı olursan sevinirim :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı