B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Konudan bagimsiz ama ben FPS oyunlari ve LoL tarzi rekabetci oyunlar oynuyorum aninda geri donus almam gerekiyor Bluetooth mouselar sorun cikartir mi?
Konudan bagimsiz ama ben FPS oyunlari ve LoL tarzi rekabetci oyunlar oynuyorum aninda geri donus almam gerekiyor Bluetooth mouselar sorun cikartir mi?
kivikivi Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 batuotgen10 dedi: Konudan bagimsiz ama ben FPS oyunlari ve LoL tarzi rekabetci oyunlar oynuyorum aninda geri donus almam gerekiyor Bluetooth mouselar sorun cikartir mi? Genişletmek için tıkla... Alıcılarını kasaya takıp kullandığınız kablosuz kaliteli mouselar bir sorun çıkarmayacaktır.
batuotgen10 dedi: Konudan bagimsiz ama ben FPS oyunlari ve LoL tarzi rekabetci oyunlar oynuyorum aninda geri donus almam gerekiyor Bluetooth mouselar sorun cikartir mi? Genişletmek için tıkla... Alıcılarını kasaya takıp kullandığınız kablosuz kaliteli mouselar bir sorun çıkarmayacaktır.
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 kivikivi dedi: Alıcılarını kasaya takıp kullandığınız kablosuz kaliteli fareler bir sorun çıkarmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun kivicik. SteelSeries Aerox iyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
kivikivi dedi: Alıcılarını kasaya takıp kullandığınız kablosuz kaliteli fareler bir sorun çıkarmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun kivicik. SteelSeries Aerox iyi midir?
kivikivi Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 batuotgen10 dedi: Allah razi olsun kivicik. SteelSeries Aerox iyi midir? Genişletmek için tıkla... Çok daha iyi seçenekler var, onlara yönelmenizi öneririm. Mouse önerisi istiyorsanız, yeni konu açmanız daha iyi olur.
batuotgen10 dedi: Allah razi olsun kivicik. SteelSeries Aerox iyi midir? Genişletmek için tıkla... Çok daha iyi seçenekler var, onlara yönelmenizi öneririm. Mouse önerisi istiyorsanız, yeni konu açmanız daha iyi olur.