Arkadaşlar merhaba benim sorunum CPU kullanımının GPU kullanımından fazla olması mesela God of War oynarken CPU %90-%100 oluyor GPU ise %70 ve %60 da çözüm bulamadım destek bekliyorum.
Görüntüyü anakarttan mı alıyorsun?( yani Ekrana kablo anakartan mı geliyor). Eğer öyle ise görüntü CPU'dan alıyor olabilir buda CPU'yu çok kullanmana sebep olur.
Görüntüyü anakarttan mı alıyorsun?( yani Ekrana kablo anakartan mı geliyor). Eğer öyle ise görüntü CPU'dan alıyorsundur buda CPU'yu çok kullanmana sebep olur.
Görüntüyü anakarttan mı alıyorsun?( yani ekrana kablo anakartan mı geliyor). Eğer öyle ise görüntü CPU'dan alıyorsundur bu da CPU'yu çok kullanmana sebep olur.
GPU'ya yük bindirmek için grafik ayarlarını ya da çözünürlük ayarını yükseltmen gerekiyor. Sen GPU'ya gereğinden az yük bindirdiğin için kullanımı düşük oluyor.
Arkadaşlar merhaba benim sorunum CPU kullanımının GPU kullanımından fazla olması mesela God of War oynarken CPU %90-%100 oluyor GPU ise %70 ve %60 da çözüm bulamadım destek bekliyorum.