Oyunlarda CPU yerine nasıl GPU kullanılır?

İşletim sistemi
Windows 11
DLSS'yi kapatarak :).

Grafik ayarlarını yükseğe ayarlamak aynı zamanda çözünürlüğünüzü yükseltmek.
Hocam bende RTX 3090 FE var bu erkan kartı ile 8K oyun oynamaya çalıştım fakat monitörüm Full HD olduğu için ne yaparsam yapiyim çözünürlük yükselmiyor. Önceden AMD kullanırdım 8k kullanabiliyordum fakat NIVIDIA da bildiğim kadarıyla çözünürklük yükseltmek mümkün değil. Mümkünse ben yapamadım. MSAA falan açılabilir en fazla.

Hocam bende RTX 3090 FE var bu ekran kartı ile 8K oyun oynamaya çalıştım fakat monitörüm Full HD olduğu için ne yaparsam yapayım çözünürlük yükselmiyor. Önceden AMD kullanırdım 8K kullanabiliyordum fakat NVIDIA da bildiğim kadarıyla çözünürklük yükseltmek mümkün değil. Mümkünse ben yapamadım. MSAA falan açılabilir en fazla.

Oyun içinde resolution scale ayarı var.

Hocam bende RTX 3090 FE var bu erkan kartı ile 8K oyun oynamaya çalıştım fakat monitörüm Full HD olduğu için ne yaparsam yapiyim çözünürlük yükselmiyor. Önceden AMD kullanırdım 8k kullanabiliyordum fakat NIVIDIA da bildiğim kadarıyla çözünürklük yükseltmek mümkün değil. Mümkünse ben yapamadım. MSAA falan açılabilir en fazla.
monitörün de kadar destekliyorsa o kadar görüntü alabilirsin full hd'ye 8k versende bir fark olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı