Çözüldü Oyunlarda "d3d11.dll" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

dragonight01

Decapat
Daha fazla  
Valorant gibi DirectX 11 isteyen birçok oyunda bu hatayı almaktayım DirectX 11 9 12 kurdum fakat D3D11DLL hatası düzelmedi yardımcı olur musunuz?

Sistem Özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 3.60 GHz
Ekran kartı: NVIDIA 1660 Super Ventus XS OC
RAM: 16 GB (2x8)
Windows 10 sürüm 21H1

Çözüm
Bu dosyayı attığınız yerlerden silip rehberi uygulayın. Rehberden sonra dosya yerine gelmesi lazım, gelmezse birinin sisteminden sağlamlarıyla değiştirilmesi gerekebilir.

Arkadaşlar zaten dışarıdan bir DLL attığım için bu sorun oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kurdun mu ben DLL sorunu yaşadığımda bu şekilde çözülmüştü. X86 X64 ikisini de kurmanız lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dosyayı attığınız yerlerden silip rehberi uygulayın. Rehberden sonra dosya yerine gelmesi lazım, gelmezse birinin sisteminden sağlamlarıyla değiştirilmesi gerekebilir.

Çözüm

Komutları yazdım fakat DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth komutunu yazdığımda böyle bir hata verdi

Bir fikrim yok aslında. Bu komutu atlayıp Restore Health komutunu deneyin.

SFC /scannow yeterli olması gerekirdi normalde. Onu girdikten sonra denediniz mi uygulamayı açmayı?

Bir fikrim yok aslında. Bu komutu atlayıp Restore Health komutunu deneyin.

SFC /scannow yeterli olması gerekirdi normalde. Onu girdikten sonra denediniz mi uygulamayı açmayı?

Denedim olmadı komutu atlayıp devam etmeyi deneyeceğim

İndirdiğiniz ve elle yükseldiğiniz dll dosyalarını biliyorsanız yine elle silin. Sonrasında directx kurulumu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…