Oyunlarda doku titremesi ve bulanıklık

karaok22

Centipat
Oyunlarda grafik olarak son 4 bilgisayarımda da verim alamadım. Bu yüzden Vatan'dan yeni oyun bilgisayarı aldım fakat hala aynı problemleri yaşıyorum. Yakından ilgilenip sorunun çözümü için yardımcı olacak var mı? Mermiler de aşırı sekiyor oynadığım oyunda, ayrıyeten sorunum çözüldüğünde bu sorunun da çözüleceğini umuyorum. Problemi diğer oyunlarda da gözlemledim. Aynı şekilde duvarlar titriyor. Genel bir sorundur. Tek bir oyunla alakası yoktur.
YouTube'a attığım bir oyun videosu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özellikleri;
  • RAM: Crucial 16 GB (2x8GB) Ballistix Elite DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC RAM
  • İşlemci: i3-9100F
  • Ekran Kartı: GTX 1050 Ti 4 GB
  • Monitör: MG248QR 144 Hz 1 Ms monitör
Gördüğünüz gibi düşman rakibim bir kere vurdu bana tepme yaptı sonra mermilerin gidişatı afet zaten karşıdaki iyi vursa rahat alırdı o da vuramadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendeki sorunla aynı mı linke tıklar mısın? Ben de konu açacaktım fakat senin videoyu gördüm aynı sorun var gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı