MSI RX590 Armor 8 GB (OC Edition)
Ballistix BLS8G4D30AESBK 2x8 GB 3000 MHz
Ryzen 5 3600
ASUS Prime A320M-F
Xigmatek 600W 80 Plus
Bilgisayarımı yeni topladım fakat iade süresi geçti iade edemiyorum. Oyunlarda donup oyun kendini kapatıp masaüstüne atıyor. Bütün parçalar servise tek tek gitti fakat problem olmadığını söylediler. Ama problemler devam ediyor. Her yerde çözümünü aradım uygun olanları yaptım fakat problem devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz harika olur.
Bu frekans düşürme işinden pek anlamadığım için zarar vermek istemiyorum karta. Afterburner programında Core clock 1565 görünüyor. Kaça düşürmeliyim?
Sorun çözüldü hem de çok güzel çözüldü. Problem ekran kartındaymış MSI RX 590 ekran kartını alıp yerine 5700 XT Gaming X gönderdi. Buradan ilgi ve alakaları için MSI ve sizlere teşekkür ediyorum.
Bu frekans düşürme işinden pek anlamadığım için zarar vermek istemiyorum karta. Afterburner programında Core clock 1565 görünüyor. Kaça düşürmeliyim?
Sorun çözüldü hem de çok güzel çözüldü. Problem ekran kartındaymış MSI RX 590 ekran kartını alıp yerine 5700 XT Gaming X gönderdi. Buradan ilgi ve alakaları için MSI ve sizlere teşekkür ediyorum.