Oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı

Oyundayken görev yöneticisinden kontrol eder misin kullanımlar kaç gözüküyor.
Aynı hocam değişen bir şey yok. Yüzde 10'u geçmiyor
Bilgisayarın fişek gibi olup da tüm oyunlarda sabit 4 FPS olması çok garip değil mi?

Aynı hocam değişen bir şey yok. Yüzde 10'u geçmiyor

Bak bu sorun genel olarak konuşuyorum 8 GB RAM'in yetmemesinden dolayı kaynaklanır. Darboğazdan dolayı da olur fakat sisteminde darboğaz yok. Driverlar güncel dedin, virüs yoktur diye tahmin ediyorum. Tek şık RAM yetersiz kalması kalıyor.
Ekran kartına yük binmesi için V-Sync aç ve oyun ayarlarını Full ayarlara çek. Bakalım artış olacak mı?

Driver olarak sadece ekran kartı güncellendi hocam, eğer bildiğiniz bir program olur vs söylerseniz eksik olan tüm driverleri indiririz

Bu kadar az kullanılmasına rağmen sıcaklık değerleriniz de fazla yüksek. Kullanılıyor olsa sorun yok ama bu durum için absürt. Yüksek performans modunu vs açmayı deneyin fakat cidden şu an anlam veremediğim bir sorun var.

Driver olarak sadece ekran kartı güncellendi hocam, eğer bildiğiniz bir program olur vs söylerseniz eksik olan tüm driverleri indiririz

Program olarak sadece NVIDIA Experience kurman yeter. Gerisini zaten Windows kurmuştur. Varsa chipset ve BIOS güncellemeleri olabilir fakat bu durumuna etkileri olmayabilir.

Güç planından yüksek performans seçeneceği ekledik onu kullanıyor. Gerçekten dünden beri yapmadığımız şey kalmadı bir türlü çözemedim.
Sadece şunu farkettim MSİ Afterburner'da fan derecesi 0 gözüküyor ve galiba arkadaşım fan sesleri yok dedi bundan dolayı olabilir mi?

Fanları kapatmış olabilir misiniz? Yani çalışıyorlar mı? Eğer çalışıyorsa ne kadar hızlı dönüyor? O ayarı açıp deneyin.

Fanları kapatmış olabilir misiniz? Yani çalışıyorlar mı? Eğer çalışıyorsa ne kadar hızlı dönüyor? O ayarı açıp deneyin
Hocam biz fanla falan uğraşmadık aslında yanlışlıkla yaptıysak bilemem ama MSİ Afterburner'dan biz ayarlayamıyoruz. Ellenmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…