Oyunlarda Düşük Ping ile Kasma Sorunu

Alemdar214

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. 1 hafta önce yeni bir bilgisayar almıştım ve bu bilgisayarı alana kadar 45 ping ile gayet iyi bir internet performansı alıyordum fakat yeni bilgisayarı aldıktan sonra yine 45 ping almama rağmen oyunlarda oynanmayacak derecede gecikmelere neden oluyor bunun sebebi nedir lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar iyi günler. 1 hafta önce yeni bir bilgisayar almıştım ve bu bilgisayarı alana kadar 45 ping ile gayet iyi bir internet performansı alıyordum fakat yeni bilgisayarı aldıktan sonra yine 45 ping almama rağmen oyunlarda oynanmayacak derecede gecikmelere neden oluyor bunun sebebi nedir lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.
Kusura bakma fps okuduğum için yanlış yazmışım. Mağazadaki güncelleştirmeleri durdurabilirsin Windows 10 kullanıyorsan eğer.

Son düzenleme:
Evet win10 kullanıyorum mağazadaki güncellemeleri kapatırsam düzelir mi yani ?

Ping sorunu genelde FPS'den ziyade internet bağlantın ve bağlantı hızın ile de alakalı olabilir. Bağlantı hız kontrollerini yaptın mı ?
İnternet hızında herhangi bir sıkıntı yok kanka çok gıcık bir durum ama arkadaşın önerisini uygular sonucu buraya yazarım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı