aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 505 Çözümler 1 1 Nisan 2023 #1 Herkese merhaba arkadaşlar, internette testlerde baktığımda 16 GB RAM bilgisayarlar Valorant'ta 7 GB RAM civarı gibi RAM kullanırken benim bilgisayarım 1.5 GB RAM kullanıyor oyun içerisinde. Ve bunu nasıl arttırırım?
Herkese merhaba arkadaşlar, internette testlerde baktığımda 16 GB RAM bilgisayarlar Valorant'ta 7 GB RAM civarı gibi RAM kullanırken benim bilgisayarım 1.5 GB RAM kullanıyor oyun içerisinde. Ve bunu nasıl arttırırım?
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 lowda oynuyosan normal Artı 0 Eksi
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 aliyilmazx dedi: Herkese merhaba arkadaşlar,, internette testlerde baktığımda 16 GB RAM bilgisayarlar Valorant'ta 7 GB RAM civarı gibi RAM kullanırken benim bilgisayarım 1.5 GB RAM kullanıyor oyun içerisinde. Ve bunu nasıl arttırırım? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde yazan kullanıma bakmayın Afterburner indirip bakarsanız asıl değeri görürsünüz orada. Artı 0 Eksi
aliyilmazx dedi: Herkese merhaba arkadaşlar,, internette testlerde baktığımda 16 GB RAM bilgisayarlar Valorant'ta 7 GB RAM civarı gibi RAM kullanırken benim bilgisayarım 1.5 GB RAM kullanıyor oyun içerisinde. Ve bunu nasıl arttırırım? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde yazan kullanıma bakmayın Afterburner indirip bakarsanız asıl değeri görürsünüz orada.
charmy89 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 64 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 Düşük ayarlarda oynuyorsanız tabii sizde düşük olur RAM kullanımı. Artı 0 Eksi
KS KS aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 505 Çözümler 1 1 Nisan 2023 #5 charmy89 dedi: Düşük ayarlarda oynuyorsanız tabii sizde düşük olur RAM kullanımı. Genişletmek için tıkla... Hayır valorant grafikleri her şeyi full LuckyThing dedi: Görev yöneticisinde yazan kullanıma bakmayın Afterburner indirip bakarsanız asıl değeri görürsünüz orada. Genişletmek için tıkla... zaten baktım 1.5 gb aynı şekilde ve eminim ekran kartına bakmadım Hadesmane dedi: lowda oynuyosan normal Genişletmek için tıkla... Hayır fullde Artı 0 Eksi
charmy89 dedi: Düşük ayarlarda oynuyorsanız tabii sizde düşük olur RAM kullanımı. Genişletmek için tıkla... Hayır valorant grafikleri her şeyi full LuckyThing dedi: Görev yöneticisinde yazan kullanıma bakmayın Afterburner indirip bakarsanız asıl değeri görürsünüz orada. Genişletmek için tıkla... zaten baktım 1.5 gb aynı şekilde ve eminim ekran kartına bakmadım Hadesmane dedi: lowda oynuyosan normal Genişletmek için tıkla... Hayır fullde