Çözüldü Oyunlarda DX11 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cako.tr

Decapat
Daha fazla  
Ben Hello Neighbor 2 ve Asphalt 9 gibi DirectX11 isteyen oyunlara girince, DX11 feature level hatası alıyorum ancak şu anda sistemimde DirectX 12 yüklü durumda! Neden kaynaklandığını bilmiyorum.
Ekran kartı: Intel HD Graphics.
İşlemci: Intel Celeron 847.
Kaç FPS vereceği önemli değil. Ben sadece açmak istiyorum. Sonuçta alıştık.

Kullandığınız işlemci çok eski. Oyunu oynamak için yeni bir sistem almanız gerekiyor.

Ayrıca sisteme yazılım olarak yüklediğiniz DirectX sürümü önemli değil. Sizin grafik biriminiz DirectX 11 veya 12 desteklemiyor.

Dxdiag yazınca çıkan directx sizin ekran kartınızın değil windowsun desteklediği directx.Görüntüye gelince yazan sürüm sizin direcxtiniz.

Orijinal mi? Orijinal ise dosya doğrulaması yapmayı deneyin.

Anlamadım ancak Windows 10 etkin durumda ve Microsoft'un kendi internet sitesinden indirdim.

DxDiag yazınca çıkan DirectX sizin ekran kartınızın değil Windows'un desteklediği DirectX. Görüntüye gelince yazan sürüm sizin DirectX'iniz.

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Dosya Ekleri

• direk iks.png
    direk iks.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 199
Kullandığınız işlemci çok eski. Oyunu oynamak için yeni bir sistem almanız gerekiyor.

Ayrıca sisteme yazılım olarak yüklediğiniz DirectX sürümü önemli değil. Sizin grafik biriminiz DirectX 11 veya 12 desteklemiyor.
bende ilk başlarda sizin gibi düşündüm ancak directx 12 setupu başarıyla yüklendi mesajını veriyor bugün internetten araştırdım ve ekran kartımın dx11 ve üstü desteklemediğini gördüm dxcelp emülatörünüde denedim ancak işe yaramadı bu oyunu directx 10'da oynayabilirmiyim?

@cako.tr oyunu kastettim, oyununuz crack mi yoksa ücretli olarak orijinal mi satın aldınız?

Microsoft Store'den Hello Neighbor'un Alpha halini indirdim ve Asphalt 9 ücretsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı