Çözüldü Oyunlarda Dynamic resolution ne işe yarar?

• Konuyu başlatan 437935
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 5.054
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

437935

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlarla rubber bandits oynayacaktık. Sistemler düşük olduğundan ve bir benim internet hızlı olduğundan ilk ben indirip denedim. Ana menüde çözünürlük Full, geri kalan her şey düşükteyken 60 FPS alıyorum (henüz oynanışı deneme fırsatım olmadı). Ayarlarda dynamic resolution diye bir seçenek var. Açsam da kapasam da bir etkisi yok FPS'e. Bu ayar ne ola ki? Bilenler açıklayabilir mi?

Çözüm
Konsollarda yaygınca kullanılan bir özelliktir. FPS'yi korumak için çözünürlük sürekli değiştirilir. FPS'nin düşeceği öngörülüyorsa çözünürlük düşürülür, fazla kaynak harcanmayacaksa yükseltilir. Oyunda performans sorununuz yoksa kapatabilirsiniz.
Konsollarda yaygınca kullanılan bir özelliktir. FPS'yi korumak için çözünürlük sürekli değiştirilir. FPS'nin düşeceği öngörülüyorsa çözünürlük düşürülür, fazla kaynak harcanmayacaksa yükseltilir. Oyunda performans sorununuz yoksa kapatabilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı