Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Merhaba, bazı oyunları oynarken ekran kartım %100 kullanılıyor oluyor. Bunu azaltmanın bir yolu var mı?
Merhaba, bazı oyunları oynarken ekran kartım %100 kullanılıyor oluyor. Bunu azaltmanın bir yolu var mı?
Çözüm Power Supply Unit 22 Ocak 2023 Ekran yenileme hızını düşürmek. DLSS açmak veya grafik ve çözünürlük düşürmek. Undervolt yapmak. (Isıyı azaltır) %100'de çalışması kötü değil aksine iyi bir şey.
Ekran yenileme hızını düşürmek. DLSS açmak veya grafik ve çözünürlük düşürmek. Undervolt yapmak. (Isıyı azaltır) %100'de çalışması kötü değil aksine iyi bir şey.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #21 ömer uzunu dedi: GTX 1650. Genişletmek için tıkla... Lp versiyon mu? Ayrıca kaç derece şimdi fark ettim onu yazmamışsınız. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: GTX 1650. Genişletmek için tıkla... Lp versiyon mu? Ayrıca kaç derece şimdi fark ettim onu yazmamışsınız.
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #22 BipolarBirey dedi: Lp versiyon mu? Ayrıca kaç derece şimdi fark ettim onu yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... 70-80 civarı. BipolarBirey dedi: Lp versiyon mu? Ayrıca kaç derece şimdi fark ettim onu yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Lp derken. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Lp versiyon mu? Ayrıca kaç derece şimdi fark ettim onu yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... 70-80 civarı. BipolarBirey dedi: Lp versiyon mu? Ayrıca kaç derece şimdi fark ettim onu yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Lp derken.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #23 ömer uzunu dedi: 70-80 civarı. Lp derken. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi yani. Artı 0 Eksi
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #24 BipolarBirey dedi: Eki Görüntüle 1641576 Bunun gibi yani. Genişletmek için tıkla... Sanırım biraz geç söylüyorum kusura bakamayın ben laptop kullanıyorumda. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Eki Görüntüle 1641576 Bunun gibi yani. Genişletmek için tıkla... Sanırım biraz geç söylüyorum kusura bakamayın ben laptop kullanıyorumda.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #25 ömer uzunu dedi: Sanırım biraz geç söylüyorum kusura bakamayın ben laptop kullanıyorumda. Genişletmek için tıkla... Laptopsa normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdada aynı 69-70-77 gördüm. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: Sanırım biraz geç söylüyorum kusura bakamayın ben laptop kullanıyorumda. Genişletmek için tıkla... Laptopsa normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdada aynı 69-70-77 gördüm.
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #26 BipolarBirey dedi: Laptopsa normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdada aynı 69-70-77 gördüm. Genişletmek için tıkla... Normalse niye fan bu kadar fazla çalışıyor. Grafik isteyen oyunlarda fan bayağı çalışıyor veya bana öyle geliyor. BipolarBirey dedi: Laptopsa normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdada aynı 69-70-77 gördüm. Genişletmek için tıkla... Belki de bana öyle geliyor ama bence degil. Son düzenleme: 22 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Laptopsa normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdada aynı 69-70-77 gördüm. Genişletmek için tıkla... Normalse niye fan bu kadar fazla çalışıyor. Grafik isteyen oyunlarda fan bayağı çalışıyor veya bana öyle geliyor. BipolarBirey dedi: Laptopsa normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdada aynı 69-70-77 gördüm. Genişletmek için tıkla... Belki de bana öyle geliyor ama bence degil.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #27 ömer uzunu dedi: Normalse niye fan bu kadar fazla çalışıyor. Grafik isteyen oyunlarda fan bayağı çalışıyor veya bana öyle geliyor. Genişletmek için tıkla... Laptop fanları gürültülü çalışıyor. Arkadaşımda Abra A5 bilmediğim bir versiyon var fan bildiğin bağırıyor yani. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: Normalse niye fan bu kadar fazla çalışıyor. Grafik isteyen oyunlarda fan bayağı çalışıyor veya bana öyle geliyor. Genişletmek için tıkla... Laptop fanları gürültülü çalışıyor. Arkadaşımda Abra A5 bilmediğim bir versiyon var fan bildiğin bağırıyor yani.
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #28 BipolarBirey dedi: Laptop fanları gürültülü çalışıyor. Arkadaşımda Abra A5 bilmediğim bir versiyon var fan bildiğin bağırıyor yani. Genişletmek için tıkla... Bende de Abra A5 var. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Laptop fanları gürültülü çalışıyor. Arkadaşımda Abra A5 bilmediğim bir versiyon var fan bildiğin bağırıyor yani. Genişletmek için tıkla... Bende de Abra A5 var.