Oyunlarda ekran kaydı kalitesi

Etoprak1921

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunlarda yüksek grafiklerde oyun oynuyorum ama ekran videosu aldığım zaman izlerken kalite düşmesi yaşıyorum. Görüntüde bozulmalar ve kalite kaybı meydana geliyor. Oynadığım an ki gibi ekran görüntüsünü net bir şekilde nasıl alabilirim? YouTube'da insanlar ekran görüntüsünü çok net bir şekilde alıp paylaşabiliyor ama ben kayıt aldıktan sonra kalite kaybı yaşıyorum. OBS harici tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mıdır? OBS'te oyun ekranı yakalamıyor ve siyah ekran sorunu yaşıyorum. Denemediğim çözüm kalmadı ama nafile. Başka bir uygulama bilen var mıdır?

Örnek olarak bir video linki bırakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda görüntü çok net ve iyi ama benim görüntüm 3'te 1i kadar bile net değil.

NVIDIA Experience ile kayıt alıyorum. Ayarını oyun içi olarak seçtim. Oyunda gördüğümün aynısını kayıt alıyor olmasi gerekiyordu. Farklı bir uygulama arıyorum doğrusu.
Valla yaptığım tek kayıt 180p bir şey nasıl yüklenir videosuydu eğer bilgisayarında yeterince CPU veya RAM yada GPU alanı olmadığında kayıtın kalitesini düşürüyor oyunun kaliteini ayarlayıp kayıt almayı denedin mi?

Vallahi yaptığım tek kayıt 180p bir şey nasıl yüklenir videosuydu eğer bilgisayarında yeterince CPU veya RAM'ya da GPU alanı olmadığında kayıtın kalitesini düşürüyor oyunun kaliteini ayarlayıp kayıt almayı denedin mi?

RAM 16 GB 1650 Ti ekran kartı var ve işlemci %40 çalışıyor. Yeterince boş kullanım alanı olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mıdır?

RAM 16 GB 1650 Ti ekran kartı var ve işlemci %40 çalışıyor. Yeterince boş kullanım alanı olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mıdır?
OBS, Bandicam, MiniTool MovieMaker, Movavi Screen Recorder kullanabileceklerinden, hele Movavi çok kaliteli çekiyor ama crackli kullandığımdan PC virüsten formatlamıştım. 😅🥹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı