Oyunlarda Ekran Renginin Değişmesi

jerulalimbaw

Decapat
İyi akşamlar öncelikle, yeni bir bilgisayar topladım ancak Steam üzerinden oyun açmaya çalıştığımda DotA 2'ye girdiğim zaman ekran beyaz oluyor. Aynı şekilde PUBG'ye girdiğim zaman bazen siyah ekran ve pembe ekran çıkabiliyor. Şu anda sarı ekran çıktı. Hiçbir şey yapamıyorum renkli ekran çıktığı zaman bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Oyun dışında bir sıkıntısı yok.

Steam > Kütüphane > Oyunlar > İlgili oyuna sağ tık > Özellikler > Genel > Başlatma Seçeneklerini ayarla

Gelen kutucuğa -window yazın ve tamam deyin. Bu oyunu pencere modunda başlatacaktır.

Sorun devam ederse masaüstü > sağ tık > Nvidia denetim masası > görüntü > çözünürlüğü değiştir > en altta nvidia renk ayarlarını kullan gibi bir seçenek olmalı tıklayıp tekrar test edebilirsiniz.

Driverların güncel olup olmadığını ve doğru şekilde yüklenip yüklenmediğini kontrol edin.

Dediklerinizi yaptım, sonuç aynı maalesef.
Google Chrome, Mozilla tarzı browserların hepsinden çıkış yapıp Dota2 girmeyi dener misiniz? Beyaz ekranı bu şekilde çözen bir kaç kişi varmış.
Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların Yönetilmesi > Program Ayarları Sekmesi > Steam uygulamasını ekleyin > Bu program için ayarları belirleyin sekmesinden Kenar Yumuşatma ile ilgili herşeyi kapalı konuma getirip tekrar giriş yapın.

Son düzenleme:
Hocam sorunum tek oyunla ilgili değil. Google'yi açık bırakmıyorum zaten girerken, şimdi tekrar nvidia denetim masası ayarlarını yapacağım sonra tekrar deneyeceğim

BFME 2 oyununu oynarken de alt ve tab yapıp tekrar girmek istediğimde de siyah ekran olmuştu, bilginize steam ile alakalı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
Sıkıntı hala devam ediyor, yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Sanırım sorun ekran kartında, aldığınız yer ile görüşmenizi öneririm.

2.el almıştım hocam adama yazdım, yardımcı olmaya çalışıyor.
Bu arada sorunun psu ile ilgili olabileceğini söyledi adam, 450w psu var, 12W kanalından 400w güç verebiliyor benim psu, modeli ise Evga 450BT.
Lol oynadıktan 5 dakika sonra ekranın tamamı beyaz oldu, resetledim ve buraya geldim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…