ErenOrakci Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 CS:GO, Minecraft gibi oyunlarda ekran yırtılması oluyor. FPS'i sabitledim ama yine de yırtılma devam ediyor. Çözümü bulamadım yardımcı olur musunuz?
CS:GO, Minecraft gibi oyunlarda ekran yırtılması oluyor. FPS'i sabitledim ama yine de yırtılma devam ediyor. Çözümü bulamadım yardımcı olur musunuz?
srcn.90 Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 188 25 Ocak 2023 #2 Panel kaynaklı olabilir. Monitör marka model nedir?
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 ErenOrakci dedi: CS:GO, Minecraft gibi oyunlarda ekran yırtılması oluyor. FPS'i sabitledim ama yine de yırtılma devam ediyor. Çözümü bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Monitörde freesncy var mı?
ErenOrakci dedi: CS:GO, Minecraft gibi oyunlarda ekran yırtılması oluyor. FPS'i sabitledim ama yine de yırtılma devam ediyor. Çözümü bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Monitörde freesncy var mı?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 Ayarlarda V-sync seçeneğini açıyor musunuz? Ona rağmen yırtılma devam ediyor mu?
ErenOrakci Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #5 srcn.90 dedi: Panel kaynaklı olabilir. Monitör marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Samsung SMB2230N Ömerrrrrr dedi: Ayarlarda V-Sync seçeneğini açıyor musunuz? Ona rağmen yırtılma devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet açtım ama yine de devam ediyor. YAVUZKAGAN dedi: Monitörde freesncy var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bakılıyor? DDU ile sürücüleri silsem ve tekrar yüklesem olur mu? Son düzenleme: 25 Ocak 2023
srcn.90 dedi: Panel kaynaklı olabilir. Monitör marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Samsung SMB2230N Ömerrrrrr dedi: Ayarlarda V-Sync seçeneğini açıyor musunuz? Ona rağmen yırtılma devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet açtım ama yine de devam ediyor. YAVUZKAGAN dedi: Monitörde freesncy var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bakılıyor? DDU ile sürücüleri silsem ve tekrar yüklesem olur mu?