Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 3 Şubat 2022 #1 Oyunlarda en sevdiğiniz 3 ana ve 3 yan karakter. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.105 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 3 Şubat 2022 #2 1. ana karakter: Geralt - yan karakter: Yennefer ve Triss 2. ana karakter: V - yan karakter: Judy 3. ana karakter: Lara Croft 1. seçenekte 2 adet yan karakter koydum. Zira 3. seçenekte sevebileceğim bir yan karakter yok.
1. ana karakter: Geralt - yan karakter: Yennefer ve Triss 2. ana karakter: V - yan karakter: Judy 3. ana karakter: Lara Croft 1. seçenekte 2 adet yan karakter koydum. Zira 3. seçenekte sevebileceğim bir yan karakter yok.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 924 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Şubat 2022 #3 Motionless IN White dedi: 1. ana karakter: Geralt - yan karakter: Yennefer ve Triss 2. ana karakter: V - yan karakter: Judy 3. ana karakter: Lara Croft 1. seçenekte 2 adet yan karakter koydum. Zira 3. seçenekte sevebileceğim bir yan karakter yok. Genişletmek için tıkla... Lara Croft'un arkadaşı vardı Jonah bence oda iyi bir yan karakter.
Motionless IN White dedi: 1. ana karakter: Geralt - yan karakter: Yennefer ve Triss 2. ana karakter: V - yan karakter: Judy 3. ana karakter: Lara Croft 1. seçenekte 2 adet yan karakter koydum. Zira 3. seçenekte sevebileceğim bir yan karakter yok. Genişletmek için tıkla... Lara Croft'un arkadaşı vardı Jonah bence oda iyi bir yan karakter.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.995 Çözümler 3 3 Şubat 2022 #4 Ana karakterler: Talion (Middle Earth Shadow of Mordor/War), Solid Snake (MGS), Naked Snake (MGS) Yan karakterler: Otacon (MGS), Benjamin King (Saints Row serisi), Richard (Hotline Miami serisi)
Ana karakterler: Talion (Middle Earth Shadow of Mordor/War), Solid Snake (MGS), Naked Snake (MGS) Yan karakterler: Otacon (MGS), Benjamin King (Saints Row serisi), Richard (Hotline Miami serisi)
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 3 Şubat 2022 #5 ana karakter. Geralt. V. Ezio. yan karakter. Yennefer. Keira metz. Jackie