Oyunlarda F tuşu çalışmıyor

ERTXD

Decapat
Herhangi bir oyuna girdiğim zaman klavede F tuşum neredeyse hiç çalışmıyor daha doğrusu kafasına göre çalışıyor. Çalışması için birkaç defa basmam lazım. Klavyem Apex 5 tuş aktivasyonunda animasyon ayarladım yazılımından. Tuş aktive olduğunda beyaz oluyor. Ama dediğim gibi oyunlarda ne F tuşu çalışıyor ne de tuş beyaz oluyor ancak masaüstünde veya başka bir uygulamada sıkıntı olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

İyi geceler hocam, Steelseries Engine kullanıyorsun sanırım uygulama olarak. Uygulamayı kaldırıp denedin mi acaba? Uygulama oyun algıladığında bir profile geçerken saçmalıyor mu acaba? Benzer bir durumu Asus Armoury Create uygulamasında yaşamıştım. Mouse DPİ için farklı ayarlar girmişti uygulama. Belki Steelseries Engine de böyle bir şey yapmaya çalışrıken saçmalıyordur. Uygulamayı kaldırıp deneyebilir misin?

İyi geceler hocam, Steelseries Engine kullanıyorsun sanırım uygulama olarak. Uygulamayı kaldırıp denedin mi acaba? Uygulama oyun algıladığında bir profile geçerken saçmalıyor mu acaba? Benzer bir durumu Asus Armoury Create uygulamasında yaşamıştım. Mouse DPİ için farklı ayarlar girmişti uygulama. Belki Steelseries Engine de böyle bir şey yapmaya çalışrıken saçmalıyordur. Uygulamayı kaldırıp deneyebilir misin?
denedim hiçbir şey değişmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı