victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 846 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:31 #1 Tuşlar sorunsuz çalışıyor ancak örneğin F2 tuşu parlaklığı arttırıyor, Warbandda diziliş vs. ayarlayamıyorum.
Tuşlar sorunsuz çalışıyor ancak örneğin F2 tuşu parlaklığı arttırıyor, Warbandda diziliş vs. ayarlayamıyorum.
Çözüm ca9an Perşembe 20:08 victoryyy dedi: Laptop kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basılı tutup F1-F2 tuşlarına basın hocam. Kafa kalmamış bende de.
victoryyy dedi: Laptop kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basılı tutup F1-F2 tuşlarına basın hocam. Kafa kalmamış bende de.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.063 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:33 #2 victoryyy dedi: Tuşlar sorunsuz çalışıyor ancak örneğin F2 tuşu parlaklığı arttırıyor, Warbandda diziliş vs. ayarlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Fn + Esc basmayı deneyin. Kilitli büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
victoryyy dedi: Tuşlar sorunsuz çalışıyor ancak örneğin F2 tuşu parlaklığı arttırıyor, Warbandda diziliş vs. ayarlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Fn + Esc basmayı deneyin. Kilitli büyük ihtimalle.
KS KS victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 846 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:47 #3 ca9an dedi: Fn + Esc basmayı deneyin. Kilitli büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözülmedi hocam. F5 de çalışmıyor mesela sayfayı yenileyemiyorum. Artı 0 Eksi
ca9an dedi: Fn + Esc basmayı deneyin. Kilitli büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözülmedi hocam. F5 de çalışmıyor mesela sayfayı yenileyemiyorum.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.063 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:53 #4 victoryyy dedi: Maalesef çözülmedi hocam. F5 de çalışmıyor mesela sayfayı yenileyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsunuz ? Ya da kullandığınız klavyenin modeli nedir ? Artı 0 Eksi
victoryyy dedi: Maalesef çözülmedi hocam. F5 de çalışmıyor mesela sayfayı yenileyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsunuz ? Ya da kullandığınız klavyenin modeli nedir ?
KS KS victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 846 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:04 #5 ca9an dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz ? Ya da kullandığınız klavyenin modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam. Artı 0 Eksi
ca9an dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz ? Ya da kullandığınız klavyenin modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.063 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:08 #6 victoryyy dedi: Laptop kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basılı tutup F1-F2 tuşlarına basın hocam. Kafa kalmamış bende de. Artı 0 Eksi Çözüm
victoryyy dedi: Laptop kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basılı tutup F1-F2 tuşlarına basın hocam. Kafa kalmamış bende de.
KS KS victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 846 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:09 #7 ca9an dedi: FN tuşuna basılı tutup F1-F2 tuşlarına basın hocam. Kafa kalmamış bende de. Genişletmek için tıkla... Böyle yapınca F5 çalıştı. Oyunlarda da mı böyle yapmam lazım? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ca9an dedi: FN tuşuna basılı tutup F1-F2 tuşlarına basın hocam. Kafa kalmamış bende de. Genişletmek için tıkla... Böyle yapınca F5 çalıştı. Oyunlarda da mı böyle yapmam lazım? Teşekkürler.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.063 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:12 #8 victoryyy dedi: Böyle yapınca F5 çalıştı. Oyunlarda da mı böyle yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet, FN tuşuna basılı tutarsanız hepsi normal tuş görevini görür. Rica ederim. Artı 0 Eksi
victoryyy dedi: Böyle yapınca F5 çalıştı. Oyunlarda da mı böyle yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet, FN tuşuna basılı tutarsanız hepsi normal tuş görevini görür. Rica ederim.