norecamutga Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 9 Temmuz 2021 #1 Başlıkta da bahsettiğim gibi internetim iyi olmasına rağmen ne zaman Valorant'a girsem pingim 200 altına düşmüyor ve bu sorun sadece Valorant'ta oluyor. Kafayı yemek üzereyim yapabileceğim bir şey var mı? Dosya Ekleri resim_2021-07-09_160256.png 8,7 KB · Görüntüleme: 63
Başlıkta da bahsettiğim gibi internetim iyi olmasına rağmen ne zaman Valorant'a girsem pingim 200 altına düşmüyor ve bu sorun sadece Valorant'ta oluyor. Kafayı yemek üzereyim yapabileceğim bir şey var mı?
1Praxis Kilopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 543 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #2 Hangi sunuculara bağlanıyorsun? Türkiye sunucularında mı bu sorun var?
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Temmuz 2021 #3 Wifi bağlantı kullanıyorsan kabloluya geç.
norecamutga Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 9 Temmuz 2021 #4 1Praxis dedi: Hangi sunuculara bağlanıyorsun? Türkiye sunucularında mı bu sorun var? Genişletmek için tıkla... Evet Türkiye sunucusunda oluyor. PhemiusTR dedi: Wi-Fi bağlantı kullanıyorsan kabloluya geç. Genişletmek için tıkla... Zaten imkanım olsa geçerdim başka bir çözüme ihtiyacım var.
1Praxis dedi: Hangi sunuculara bağlanıyorsun? Türkiye sunucularında mı bu sorun var? Genişletmek için tıkla... Evet Türkiye sunucusunda oluyor. PhemiusTR dedi: Wi-Fi bağlantı kullanıyorsan kabloluya geç. Genişletmek için tıkla... Zaten imkanım olsa geçerdim başka bir çözüme ihtiyacım var.
Ssouvenirs Megapat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 333 Makaleler 1 9 Temmuz 2021 #5 norecamutga dedi: Evet Türkiye sunucusunda oluyor. Zaten imkanım olsa geçerdim başka bir çözüme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ping olmasının sebebi zaten wifi üzerinden bağlanman. Kablo alabilirsin elektrikçilerden laptop falansa 15 20 metre bile hız kesilmeden kullanırsın.
norecamutga dedi: Evet Türkiye sunucusunda oluyor. Zaten imkanım olsa geçerdim başka bir çözüme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ping olmasının sebebi zaten wifi üzerinden bağlanman. Kablo alabilirsin elektrikçilerden laptop falansa 15 20 metre bile hız kesilmeden kullanırsın.