Hocam discord oyunu çok kastırır ama valorantta neden karşılaşmadın bu duruma hiç anlamadım.Hocam sorun discord üzerinden oluyor galiba discord biriyle konuşurken cs rocket leauge rainbow gibi oyunlarda alıyorum valorantta şu ana kadar karşılaşmadım sorunlarla
Hocam dün baktığımda ondada karşılaştım fakat cs deki kadar çok yoktu cs de discord açık değilken bile takılma oluyor du Windows 11 geçtim ondanmı oldu acabaHocam discord oyunu çok kastırır ama valorantta neden karşılaşmadın bu duruma hiç anlamadım.
Hocam hiç bilgim yok şimdi yanlış bilgilendirme yapmayım diğer kullanıcılar yorum yapsın ama sosyalde görünüşe göre Windows 11`in son zamanlarda stabilleştiği söyleniyordu.Hocam dün baktığımda ondada karşılaştım fakat cs deki kadar çok yoktu cs de discord açık değilken bile takılma oluyor du Windows 11 geçtim ondanmı oldu acaba
hocam en fazla csgo da oluyo diğer oyunlarda okadar fazla sorun yaşamıyorum gpu cpu sıcaklıkları gayet ideal gözüküyor hala daha anlamış değilimHocam hiç bilgim yok şimdi yanlış bilgilendirme yapmayım diğer kullanıcılar yorum yapsın ama sosyalde görünüşe göre Windows 11`in son zamanlarda stabilleştiği söyleniyordu.
Ya bu arada sorun monitör den olma olasılığı varmı çünkü sabit yerimde kaldığımda takılma olmuyor hareket ettiğimde sahne ilerlediğinde takılma başlıyorHocam donma takılma sebepleri şu an için bunları yaptıysanız donanımsal olabilir. Bunu öğrenmek için;
1- RAM'ları çıkartın ve yeniden takın. Güncel anakarta sahipseniz XMP'yi kontrol edin. Kontrol ederken varsa XMP önce açmadan / sonra açarak kontrol edin. Darboğaz olabilir. Ayrıca Intel chipset driverin kurulu olduğuna Denetim Masası program ekle kaldırdan kontrol edin. Güncel değilse güncelleyin. Anakart CD içinde bulunan programlar genellikle eski sürücüler. Lütfen anakart sitesine giderek güncel driverları kurun.
2- sorun devam ederse işlemci üzerindeki termal macunu kontrol edin. Az miktarda sürülen termal macunlarda işlemci donma kasma takılma yapabilir.
3-sistemi yeni topladığınız için Microsoft vredist tool repair i Google'da aratarak açılan sayfada indirip onarım yapın.
4-eğer ekran kartınızın DisplayPort'u varsa lütfen monitör kutusu içinden çıkan display kablosunu takın.
5- sorunun devam etmesi durumunda internet bağlantısını kontrol edin.
6- bu öneriler çare olmazsa aldığınız yer ile iletişime geçin.
Hocam en fazla CS:GO'da oluyor diğer oyunlarda o kadar fazla sorun yaşamıyorum GPU CPU sıcaklıkları gayet ideal gözüküyor hala daha anlamış değilim.
Ya bu arada sorun monitörden olma olasılığı var mı çünkü sabit yerimde kaldığımda takılma olmuyor hareket ettiğimde sahne ilerlediğinde takılma başlıyor.
Tamamdır pc nin başına geçtiğimde win 10 kurulumu yapacağım kurunca tekrardan yazarımHocam W11'e geçtiğinizi en başında söyleseydiniz keşke. Şu an W11'in optimizasyon sorunları var. Lütfen temiz bir Windows kurulumu yapın. Eğer ki kutulu bir şekilde W11 aldıysanız yeni güncellemeleri bekleyin. Ayrıca Windows 10 temiz kurulum yaparsanız eğer Windows 10'u İndirin önce PC'nin kendi istediği Windows güncellemelerini yapın ardından bu siteye girip asistanı indirip Windowds kasım Güncellemesi ile güncellemeyi bitirin.
Not: Format atacaksanız tüm diskleri biçimlendirin ve silin, ardından yeni sekmesine basarak otomatik oluşturulacak disk bölmelerini sadece biçimlendirin ve temiz Windows 10 kurulumunu tamamlayın.
Daha sonra ilk olarak sırasıyla;
1- chipset dirver.
2-lan ve Ethernet
3-varsa Wireless
4-Intel Serial IO.
5-Intel(R) Rapid Storage Technology.
6-NVIDIA dirver ( bu driveri kurarken özel seçeneğini seçin ve temiz kurulum yapın )
7- Download Microsoft .NET Framework Repair Tool from Official Microsoft Download Center kurun
Ayrıca sorun monitör veya kablosunda da olabilir. Anakartınıza değil lütfen ekran kartınıza takın kabloyu. Bazı bilmeyen arkadaşlar nadir de olsa böyle hatalar yapabiliyor.
Hepsi tamamlandığında tertemiz bir sistem olacaktır.
Bunun dışında Denetim Masası Aygıt Yöneticisine girin ve sol tarafta üçgen şeklinde sarı bir uyarı var mı kontrol edin.
Evet aygıt yöneticisinde üçgen şekilde bir uyarı işareti var ne sorunudur o yada sorun ondamıTamamdır pc nin başına geçtiğimde win 10 kurulumu yapacağım kurunca tekrardan yazarım
Evet aygıt yöneticisinde dediğiniz şekilde bir üçgen uyarı var sorun ondanmı ya da nasıl düzeltilirHocam W11'e geçtiğinizi en başında söyleseydiniz keşke. Şu an W11'in optimizasyon sorunları var. Lütfen temiz bir Windows kurulumu yapın. Eğer ki kutulu bir şekilde W11 aldıysanız yeni güncellemeleri bekleyin. Ayrıca Windows 10 temiz kurulum yaparsanız eğer Windows 10'u İndirin önce PC'nin kendi istediği Windows güncellemelerini yapın ardından bu siteye girip asistanı indirip Windowds kasım Güncellemesi ile güncellemeyi bitirin.
Not: Format atacaksanız tüm diskleri biçimlendirin ve silin, ardından yeni sekmesine basarak otomatik oluşturulacak disk bölmelerini sadece biçimlendirin ve temiz Windows 10 kurulumunu tamamlayın.
1- chipset dirver.
2-lan ve Ethernet
3-varsa Wireless
4-Intel Serial IO.
6-NVIDIA dirver ( bu driveri kurarken özel seçeneğini seçin ve temiz kurulum yapın )
7- Download Microsoft .NET Framework Repair Tool from Official Microsoft Download Center kurun
Ayrıca sorun monitör veya kablosunda da olabilir. Anakartınıza değil lütfen ekran kartınıza takın kabloyu. Bazı bilmeyen arkadaşlar nadir de olsa böyle hatalar yapabiliyor.
Bunun dışında Denetim Masası Aygıt Yöneticisine girin ve sol tarafta üçgen şeklinde sarı bir uyarı var mı kontrol edin.
Tamamdır pc nin başına geçtiğimde win 10 kurulumu yapacağım kurunca tekrardan yazarım
Tamamdır pc nin başına geçtiğimde win 10 kurulumu yapacağım kurunca tekrardan yazarım
Evet aygıt yöneticisinde üçgen şekilde bir uyarı işareti var ne sorunudur o yada sorun ondamı
Evet aygıt yöneticisinde dediğiniz şekilde bir üçgen uyarı var sorun ondanmı ya da nasıl düzeltilir tamam uyarı geçti şuan win 10 ve driverlar kurulu oyun yükleyince deneyeceğim
Bu arada monitör deHocam W11'e geçtiğinizi en başında söyleseydiniz keşke. Şu an W11'in optimizasyon sorunları var. Lütfen temiz bir Windows kurulumu yapın. Eğer ki kutulu bir şekilde W11 aldıysanız yeni güncellemeleri bekleyin. Ayrıca Windows 10 temiz kurulum yaparsanız eğer Windows 10'u İndirin önce PC'nin kendi istediği Windows güncellemelerini yapın ardından bu siteye girip asistanı indirip Windowds kasım Güncellemesi ile güncellemeyi bitirin.
1- chipset dirver.
2-lan ve Ethernet
3-varsa Wireless
4-Intel Serial IO.
Ya hocam şunu farkettim bu sorun oyunlarda değil genel olarak var çok ufak 0.5 snlik takılmalar driver yükledim ne yapmam lazımHocam W11'e geçtiğinizi en başında söyleseydiniz keşke. Şu an W11'in optimizasyon sorunları var. Lütfen temiz bir Windows kurulumu yapın. Eğer ki kutulu bir şekilde W11 aldıysanız yeni güncellemeleri bekleyin. Ayrıca Windows 10 temiz kurulum yaparsanız eğer Windows 10'u İndirin önce PC'nin kendi istediği Windows güncellemelerini yapın ardından bu siteye girip asistanı indirip Windowds kasım Güncellemesi ile güncellemeyi bitirin.
1- chipset dirver.
2-lan ve Ethernet
3-varsa Wireless
4-Intel Serial IO.
Ekran resmi atarmısınız . Daha sağlıklı cevap verebilirim.Tamamdır pc nin başına geçtiğimde win 10 kurulumu yapacağım kurunca tekrardan yazarım
Evet aygıt yöneticisinde üçgen şekilde bir uyarı işareti var ne sorunudur o yada sorun ondamı
Evet aygıt yöneticisinde dediğiniz şekilde bir üçgen uyarı var sorun ondanmı ya da nasıl düzeltilir
Bu arada monitör de
Ya hocam şunu farkettim bu sorun oyunlarda değil genel olarak var çok ufak 0.5 snlik takılmalar driver yükledim ne yapmam lazım
O uyarı sorunu için diyorsanız o sorun gitti fakat takılma için gmailinize video atabilirimEkran resmi atarmısınız . Daha sağlıklı cevap verebilirim.
O uyarı sorunu için diyorsanız o sorun gitti fakat takılma için gmailinize video atabilirim
Sorun armory crate olabilirmi o indikten sonra başlamıştı sorun silsemmi bilmiyorumO uyarı sorunu gittiyse sürücüleri kurduysanız sorunun ortadan kalmış olması gerekir. Son olarak mousa sağ tıklayın görüntü ayarlarına girin gelişmiş görüntü ayarlarını seçin orada monitörünüzün desteklediği "Hz" yani yenileme ayarına gelin ve Sizin monitörünüz kaçı destekliyorsa onu seçin.Eki Görüntüle 1541677