Nosniy Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ3-4005U İntel HD Graphics Family 4GB Bellek Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bayağıdır hatta 1 aydır falan FPS düşmesi yiyorum. Sistemim kötü ama her oyunda yiyorum. GTA SA, Minecraft, CS:GO'da. Normalde CS:GO sabit 60 FPS oynuyordum bu aralar CS:GO'ya giriyorum 60 FPS'ken bir anda 15 oluyor GTA SA da bile oğle.
Arkadaşlar bayağıdır hatta 1 aydır falan FPS düşmesi yiyorum. Sistemim kötü ama her oyunda yiyorum. GTA SA, Minecraft, CS:GO'da. Normalde CS:GO sabit 60 FPS oynuyordum bu aralar CS:GO'ya giriyorum 60 FPS'ken bir anda 15 oluyor GTA SA da bile oğle.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #11 Ahmsef dedi: GTX 1000 aşağısı olduğu vahiy yoluyla geliyor. Intel Graphics falan da olabilir. Ekran kartı olmadan Minecraft oynayıp 200 FPS alıyorum diyen de var. Genişletmek için tıkla... APU sistemlerde alabiliyorlar hocam mesela ben alıyorum. Artı 0 Eksi
Ahmsef dedi: GTX 1000 aşağısı olduğu vahiy yoluyla geliyor. Intel Graphics falan da olabilir. Ekran kartı olmadan Minecraft oynayıp 200 FPS alıyorum diyen de var. Genişletmek için tıkla... APU sistemlerde alabiliyorlar hocam mesela ben alıyorum.
Rhulkinator Kilopat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #12 Yaz geldi sistem ısınıyordur, fan temizliği yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Nosniy Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ3-4005U İntel HD Graphics Family 4GB Bellek Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #13 Ergün Plak dedi: Bilgisayarın özellikleri, oyun içinde parçaların değerleri vahiy yoluyla geliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Kanka profilde yazıryordu ama. Intel Core i3-4005U Intel HD Graphics Family 4 GB Bellek Oliver Saxon dedi: Sistem ısınıyor olabilir bilgisayarınızı temizletebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Knk temizleteli 3 ay oldu Rhulkinator dedi: Yaz geldi sistem ısınıyordur, fan temizliği yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerine baktımda 45 ve 55 arası gösteriyor. Adrastos dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ginowhis dedi: Sistem ısındığını için oluyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır Ahmsef dedi: Sistem ısınınca her türlü drop yersiniz. CS:GO 60 FPS oynayıp drop yiyorsanız sistem zaten rezalettir o ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Kötü zaten 7 senelik. Artı 0 Eksi
Ergün Plak dedi: Bilgisayarın özellikleri, oyun içinde parçaların değerleri vahiy yoluyla geliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Kanka profilde yazıryordu ama. Intel Core i3-4005U Intel HD Graphics Family 4 GB Bellek Oliver Saxon dedi: Sistem ısınıyor olabilir bilgisayarınızı temizletebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Knk temizleteli 3 ay oldu Rhulkinator dedi: Yaz geldi sistem ısınıyordur, fan temizliği yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerine baktımda 45 ve 55 arası gösteriyor. Adrastos dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ginowhis dedi: Sistem ısındığını için oluyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır Ahmsef dedi: Sistem ısınınca her türlü drop yersiniz. CS:GO 60 FPS oynayıp drop yiyorsanız sistem zaten rezalettir o ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Kötü zaten 7 senelik.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.391 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #14 Nosniy dedi: Kanka profilde yazıryordu ama. Intel Core i3-4005U Intel HD Graphics Family 4 GB Bellek Kanka temizleteli 3 ay oldu Sıcaklık değerlerine baktımda 45 ve 55 arası gösteriyor. Evet Hayır Kötü zaten 7 senelik. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel Graphics kartı ile kasmaları yaşamıyorsanız şaşırmanız lazım. O kart ile sadece MC Roblox oynanır başka bir şey oynanmaz. Artı 0 Eksi
Nosniy dedi: Kanka profilde yazıryordu ama. Intel Core i3-4005U Intel HD Graphics Family 4 GB Bellek Kanka temizleteli 3 ay oldu Sıcaklık değerlerine baktımda 45 ve 55 arası gösteriyor. Evet Hayır Kötü zaten 7 senelik. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel Graphics kartı ile kasmaları yaşamıyorsanız şaşırmanız lazım. O kart ile sadece MC Roblox oynanır başka bir şey oynanmaz.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #15 Nosniy dedi: Kanka profilde yazıryordu ama. Intel Core i3-4005U Intel HD Graphics Family 4 GB Bellek Kanka temizleteli 3 ay oldu Sıcaklık değerlerine baktımda 45 ve 55 arası gösteriyor. Evet Hayır Kötü zaten 7 senelik. Genişletmek için tıkla... Önceden 60 FPS alıp şimdi almıyorsanız bir format atmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Nosniy dedi: Kanka profilde yazıryordu ama. Intel Core i3-4005U Intel HD Graphics Family 4 GB Bellek Kanka temizleteli 3 ay oldu Sıcaklık değerlerine baktımda 45 ve 55 arası gösteriyor. Evet Hayır Kötü zaten 7 senelik. Genişletmek için tıkla... Önceden 60 FPS alıp şimdi almıyorsanız bir format atmanızı öneririm.
KS KS Nosniy Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ3-4005U İntel HD Graphics Family 4GB Bellek Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #16 Ahmsef dedi: Hocam Intel Graphics kartı ile kasmaları yaşamıyorsanız şaşırmanız lazım. O kart ile sadece MC Roblox oynanır başka bir şey oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Oynanıyor ama sen bilirsin.Ben bi ara valorant oynuyordum betadayken. neXusTS dedi: Önceden 60 FPS alıp şimdi almıyorsanız bir format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirim. Son düzenleme: 19 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Ahmsef dedi: Hocam Intel Graphics kartı ile kasmaları yaşamıyorsanız şaşırmanız lazım. O kart ile sadece MC Roblox oynanır başka bir şey oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Oynanıyor ama sen bilirsin.Ben bi ara valorant oynuyordum betadayken. neXusTS dedi: Önceden 60 FPS alıp şimdi almıyorsanız bir format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirim.