YavuzAkbay
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Data Analyst
Merhaba arkadaşlar. Ben şu aralar oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum, evet şu aralar diyorum çünkü 4 gün kadar önceye kadar hiçbir sorun yoktu nedense. Dota 2, Lol gibi oyunlarda 25 FPS civarlarındayım oysa ki normalde 40-50 olurdu.
Sistemim Amd HD 6850 Ekran kartı.
Amd Phenom II x4 3.4 GHZ işlemci.
8GB DDR3 Ram
Benim sorum neden 4 gün önceye kadar sıkıntı yoktu da şimdi oldu. Ayrıca yepyeni bir işlemci fanı aldım işlemci ısısında en ufak bir değişme yok 4 gün önce neyse şimdide o hani. Hatta arkadaşlarımla oyun oynamak için skype açtığımda hiçbirşey olmuyordu şimdi oluyor. Ayarları en aşağı çektim her oyunda yine banamısın demedi kasıyor. İçini de temizledim fayda etmedi sizce sıkıntı nerededir millet ?
Sistemim Amd HD 6850 Ekran kartı.
Amd Phenom II x4 3.4 GHZ işlemci.
8GB DDR3 Ram
Benim sorum neden 4 gün önceye kadar sıkıntı yoktu da şimdi oldu. Ayrıca yepyeni bir işlemci fanı aldım işlemci ısısında en ufak bir değişme yok 4 gün önce neyse şimdide o hani. Hatta arkadaşlarımla oyun oynamak için skype açtığımda hiçbirşey olmuyordu şimdi oluyor. Ayarları en aşağı çektim her oyunda yine banamısın demedi kasıyor. İçini de temizledim fayda etmedi sizce sıkıntı nerededir millet ?