Oyunlarda FPS sorunu

saribrahimm

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler dilerim. Benim dizüstü bilgisayarımda uzun zamandır yaşadığım bir sorun var ve artık gerçekten can sıkmaya başladı. Sorunum şu şekilde;
Oyun oynarken FPS düşüyor ve alt tab yapıp masaüstünde yenileme işlemi yapıp oyuna tekrar girdiğimde 1 dakika kadar düzeliyor ancak sonrasında tekrardan FPS düşüşü yaşıyorum. Bir programı arka plana alırsınızda yavaşlar ya o şekilde. Artık oynadığım oyunlar alt tab ekranında gibi mi oluyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameBooster kullanın çünkü arkaplanda büyük ihtimal çok işlem yapıyorsunuz.
Gamebooster hic bir ise yaramaz. Elinizle yaptiginiz ayarlar bile (bknz. gorev yoneticisinden oyunun onceligini arttirma, arka planda acik olan uygulamalari kapatma) Gamebooster'dan kat kat daha performansli.

Muhtemelen işlemcin 70 derecenin üzerinde seyrediyordur. Macun yenileme vaktin gelmiş olabilir. Macunu yeniledikten sonra format atıp temiz kurulum ile çözüleceğini umuyorum.

ekran kartım eski değil bilgisayarı alalı 1 buçuk yıl oldu gtx 950m yani 20 fps verecek bir ekran kartı değil en düşük ayarlarda bile oluyo çünkü.Ben geçen sene yazın bilgisayarı servise göndermiştim ekranı kırıldığı için. benim bilgisayarım asus fx550vx ama servisten geldikten sonra bios asus fx550vxk olarak görüyorum zaten ne olduysa servisten geldkten sonra oldu bu bilgisayara kendiliğinden kapanmalar oyunlardaki bu sorunlar pili tanımama vs vs.

ekran kartım eski değil bilgisayarı alalı 1 buçuk yıl oldu gtx 950m yani 20 fps verecek bir ekran kartı değil en düşük ayarlarda bile oluyo çünkü.Ben geçen sene yazın bilgisayarı servise göndermiştim ekranı kırıldığı için. benim bilgisayarım asus fx550vx ama servisten geldikten sonra bios asus fx550vxk olarak görüyorum zaten ne olduysa servisten geldkten sonra oldu bu bilgisayara kendiliğinden kapanmalar oyunlardaki bu sorunlar pili tanımama vs vs.
Temiz bir format atmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı