metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Nisan 2021 #1 MSI Afterburner kurdum baktım OSD ayarlarını yaptım fakat her şeyi gösteriyor ama işlemci sıcaklığını göstermiyor. 1 saat uğraştım neredeyse o yüzden MSI Afterburner tavsiye etmeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
MSI Afterburner kurdum baktım OSD ayarlarını yaptım fakat her şeyi gösteriyor ama işlemci sıcaklığını göstermiyor. 1 saat uğraştım neredeyse o yüzden MSI Afterburner tavsiye etmeyin.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 18 Nisan 2021 #2 NVIDIA ekran kartları için GeForce Experience ile gösteriliyor.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.448 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 İşlemci sıcaklığının yanındaki tiki açtınız mı ? FPS monitör kullanabilirsiniz.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Nisan 2021 #4 purrito dedi: NVIDIA ekran kartları için GeForce Experience ile gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum NoBMPR R8 dedi: İşlemci sıcaklığının yanındaki tiki açtınız mı ? FPS monitör kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı seçeneği yok sadece kullanımı var.
purrito dedi: NVIDIA ekran kartları için GeForce Experience ile gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum NoBMPR R8 dedi: İşlemci sıcaklığının yanındaki tiki açtınız mı ? FPS monitör kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı seçeneği yok sadece kullanımı var.