A Ali İhsan Erbil Hectopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 55 Yer İstanbul/Beşiktaş Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #1 Kenarlarda gözüken ve fps gibi değerleri gösteren uygulamaların ismi nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevineceğim...
Kenarlarda gözüken ve fps gibi değerleri gösteren uygulamaların ismi nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevineceğim...
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.941 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #2 MSİ Afterburner.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.789 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 107872 Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 265 Çözümler 2 4 Mayıs 2016 #4 fraps sadece fps için en uygun olanı
HakkıUsta Kilopat Katılım 10 Mart 2016 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek uluslar arası pazarlama 4 Mayıs 2016 #5 Msi afterburner en doğru gösteren uygulamadır. Eğer oyununuz steam'a kayıtlı ise steam ayarlarından oyun içi kısmına gelip Fps sayacı göster de yapabilirsiniz.
Msi afterburner en doğru gösteren uygulamadır. Eğer oyununuz steam'a kayıtlı ise steam ayarlarından oyun içi kısmına gelip Fps sayacı göster de yapabilirsiniz.
ufuk mendeşoğlu Kilopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #6 Msi afterburner yuklu lakin bir turlu beceremedim gostermesini banada yardim edin
HakkıUsta Kilopat Katılım 10 Mart 2016 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek uluslar arası pazarlama 4 Mayıs 2016 #7 ufuk mendeşoğlu dedi: Msi afterburner yuklu lakin bir turlu beceremedim gostermesini banada yardim edin Genişletmek için tıkla... Technopat'ın youtube kanalında var. Oradan yardım alabilirsiniz
ufuk mendeşoğlu dedi: Msi afterburner yuklu lakin bir turlu beceremedim gostermesini banada yardim edin Genişletmek için tıkla... Technopat'ın youtube kanalında var. Oradan yardım alabilirsiniz
ufuk mendeşoğlu Kilopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #8 Cok saol