Mr.enSam.Lat Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba, benim çakma bir gamepadim var bu ekranda çalışıyor ama oyunlarda çalıştıramıyorum ne yaptıysam Steam'den konsolu seçtim olmadı Sekiro girdim orada tuşlar yarım yamalak çalıştı ama burada her tuş çalışıyor gözüküyor nedeni nedir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (242).png 136,4 KB · Görüntüleme: 60
Herkese merhaba, benim çakma bir gamepadim var bu ekranda çalışıyor ama oyunlarda çalıştıramıyorum ne yaptıysam Steam'den konsolu seçtim olmadı Sekiro girdim orada tuşlar yarım yamalak çalıştı ama burada her tuş çalışıyor gözüküyor nedeni nedir?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #2 Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam.
Mr.enSam.Lat Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 supprime dedi: Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onları bilgim yokta. supprime dedi: Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... supprime dedi: Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... X360CE yükledim bir şey yapmama gerek var mı oldu mu yoksa. Son düzenleme: 17 Eylül 2023
supprime dedi: Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onları bilgim yokta. supprime dedi: Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... supprime dedi: Konsol replika ise DS4 veya X360CE uygulamalarından birini indirip tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... X360CE yükledim bir şey yapmama gerek var mı oldu mu yoksa.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #4 Mr.enSam.Lat dedi: Nasıl yapabilirim onları bilgim yokta. X360CE yükledim bir şey yapmama gerek var mı oldu mu yoksa. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mr.enSam.Lat dedi: X360CE yükledim bir şey yapmama gerek var mı oldu mu yoksa. Genişletmek için tıkla... Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin.
Mr.enSam.Lat dedi: Nasıl yapabilirim onları bilgim yokta. X360CE yükledim bir şey yapmama gerek var mı oldu mu yoksa. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mr.enSam.Lat dedi: X360CE yükledim bir şey yapmama gerek var mı oldu mu yoksa. Genişletmek için tıkla... Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin.
Mr.enSam.Lat Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 supprime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Ben bunu yükledim nasıl yaparım videodaki farklı. supprime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Diğerini deniyorum pardon görmedim o video. supprime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Benim kapalı gözüküyor nasıl açarım bir şeye basamıyorum. Son düzenleme: 17 Eylül 2023
supprime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Ben bunu yükledim nasıl yaparım videodaki farklı. supprime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Diğerini deniyorum pardon görmedim o video. supprime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Programı açın gamepadi tanıtın video attım zaten onu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Benim kapalı gözüküyor nasıl açarım bir şeye basamıyorum.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #6 Mr.enSam.Lat dedi: Benim kapalı gözüküyor nasıl açarım bir şeye basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Gamepadi seçip ekledikten sonra aşağıdan Auto seçeneği ile kontrol ayarlayın.
Mr.enSam.Lat dedi: Benim kapalı gözüküyor nasıl açarım bir şeye basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Gamepadi seçip ekledikten sonra aşağıdan Auto seçeneği ile kontrol ayarlayın.
Mr.enSam.Lat Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #7 supprime dedi: Gamepadi seçip ekledikten sonra aşağıdan Auto seçeneği ile kontrol ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Nereden seçeceğim aşagıda Game controllers de gözüküyor ama nasıl seçeciğim.
supprime dedi: Gamepadi seçip ekledikten sonra aşağıdan Auto seçeneği ile kontrol ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Nereden seçeceğim aşagıda Game controllers de gözüküyor ama nasıl seçeciğim.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #8 Mr.enSam.Lat dedi: Nereden seçeceğim aşagıda Game controllers de gözüküyor ama nasıl seçeciğim. Genişletmek için tıkla... 2. videodaki işlemlerde görünüyor.
Mr.enSam.Lat dedi: Nereden seçeceğim aşagıda Game controllers de gözüküyor ama nasıl seçeciğim. Genişletmek için tıkla... 2. videodaki işlemlerde görünüyor.
Mr.enSam.Lat Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #9 supprime dedi: Gamepadi seçip ekledikten sonra aşağıdan Auto seçeneği ile kontrol ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Seçtim gamepadi simdi Auto basıyorum. supprime dedi: 2. videodaki işlemlerde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Artık bir şey yapmama gerek var mı oldu mu çıkabilir miyim?
supprime dedi: Gamepadi seçip ekledikten sonra aşağıdan Auto seçeneği ile kontrol ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Seçtim gamepadi simdi Auto basıyorum. supprime dedi: 2. videodaki işlemlerde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Artık bir şey yapmama gerek var mı oldu mu çıkabilir miyim?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #10 Mr.enSam.Lat dedi: Seçtim gamepadi simdi Auto basıyorum. Artık bir şey yapmama gerek var mı oldu mu çıkabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uygulama açık kalsın oyuna girin deneyin.
Mr.enSam.Lat dedi: Seçtim gamepadi simdi Auto basıyorum. Artık bir şey yapmama gerek var mı oldu mu çıkabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uygulama açık kalsın oyuna girin deneyin.