Oyunlarda GPU ve CPU Kullanımı Normal mi?

WSparkle

Centipat
Daha fazla  
İki oyun için CPU ve GPU kullanım değerlerini aşağıya görsel olarak bıraktım. Bu kullanım değerleri iyi mi?

LoL kullanım değerleri:

CPU %65
GPU %20

GTA V kullanım değerleri:

CPU %80-95
GPU %80-95

Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyun için CPU ve GPU kullanım değerlerini aşağıya görsel olarak bıraktım. Bu kullanım değerleri iyi mi?

LoL kullanım değerleri:

CPU %65
GPU %20

CPU %80-95
GPU %80-95

Ekran kartı?
İşlemci?
Sıcaklık?

LoL kullanım değerleri:

CPU %65
GPU %20

CPU %80-95
GPU %80-95
Anormal gözükmüyor. Ama sistem nedir acaba?

LoL kullanım değerleri:

CPU %65
GPU %20

CPU %80-95
GPU %80-95
GTA'da işlemci kullanımı biraz fazla geldi. Ekran kartı ve işlemci nedir?

LoL kullanım değerleri:

CPU %65
GPU %20

CPU %80-95
GPU %80-95

LoL işlemci tabanlıymış demek ki normal gibi bu değerler.

LoL kullanım değerleri:

CPU %65
GPU %20

CPU %80-95
GPU %80-95

Hocam GTA V'de az bile. Normalde %99-98'lerde gezmesi gerekiyor GPU'nun. Grafikler düşüktemi oynuyorsunuz? veya ekran kartınız ve işlemciniz ne?

SİSTEM
RTX 2050
I5 12450
16 RAM
500GB SSD
Kusura bakmayın, eklemeyi unutmuşum.

Hocam GTA V'de az bile. Normalde %99-98'lerde gezmesi gerekiyor GPU'nun. Grafikler düşüktemi oynuyorsunuz? veya ekran kartınız ve işlemciniz ne?
Ultra ayarlarda oynuyorum, sistemi belirttim yukarıda.

SİSTEM
RTX 2050
I5 12450
16 RAM
500GB SSD
Kusura bakmayın, eklemeyi unutmuşum.

Anladım hocam şu anlık normal. Belki biraz tozlanmıştır GPU bu yüzden %95'lerde geziyordur. Ultrada %90'ın altına falan düşmediği sürece bir sorun yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…