Kibolayn Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #11 En basit yolu oyun oynarken alta alın ve görev yöneticisinden performans sekmesinden ekran kartının kullanım yüzdesine bakarak hangisini kullanıldığını öğrenebilirsiniz.
En basit yolu oyun oynarken alta alın ve görev yöneticisinden performans sekmesinden ekran kartının kullanım yüzdesine bakarak hangisini kullanıldığını öğrenebilirsiniz.
HüseyinAltay Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #12 Hepinize teşekkür ediyorum Ve Baktım Oyuna girince Masaüstünde iken Vega 3ü oyunda iken Rx 530 kullanıyor
Hepinize teşekkür ediyorum Ve Baktım Oyuna girince Masaüstünde iken Vega 3ü oyunda iken Rx 530 kullanıyor
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Temmuz 2020 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HüseyinAltay Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #14 Hala Sıkıntı Var MEsela Minecraft oynarken dahili ekran kartı (Vega 3) kullanıyor onu nasıl değiştircem Kanıt Dosya Ekleri Adsız.png 174,2 KB · Görüntüleme: 43
Hala Sıkıntı Var MEsela Minecraft oynarken dahili ekran kartı (Vega 3) kullanıyor onu nasıl değiştircem Kanıt
E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 22 Temmuz 2020 #15 HüseyinAltay dedi: Hala Sıkıntı Var MEsela Minecraft oynarken dahili ekran kartı (Vega 3) kullanıyor onu nasıl değiştircem Kanıt Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayın görüntü ayarları diyin ordan en aşşağı inip grafik ayarları yazısını bulun uygulamanızı seçerek istediğiniz ekran kartıyla çalışmasını isteyin.
HüseyinAltay dedi: Hala Sıkıntı Var MEsela Minecraft oynarken dahili ekran kartı (Vega 3) kullanıyor onu nasıl değiştircem Kanıt Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayın görüntü ayarları diyin ordan en aşşağı inip grafik ayarları yazısını bulun uygulamanızı seçerek istediğiniz ekran kartıyla çalışmasını isteyin.
HüseyinAltay Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #16 edgeedge dedi: Masaüstüne sağ tıklayın görüntü ayarları diyin ordan en aşşağı inip grafik ayarları yazısını bulun uygulamanızı seçerek istediğiniz ekran kartıyla çalışmasını isteyin. Genişletmek için tıkla... yaptım onu ama hala minecraftta sıkıntı çıkarıyor hala vega 3 gösteriyor
edgeedge dedi: Masaüstüne sağ tıklayın görüntü ayarları diyin ordan en aşşağı inip grafik ayarları yazısını bulun uygulamanızı seçerek istediğiniz ekran kartıyla çalışmasını isteyin. Genişletmek için tıkla... yaptım onu ama hala minecraftta sıkıntı çıkarıyor hala vega 3 gösteriyor
E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 25 Temmuz 2020 #17 HüseyinAltay dedi: yaptım onu ama hala minecraftta sıkıntı çıkarıyor hala vega 3 gösteriyor Genişletmek için tıkla... Çok takmayın minecraft giriş seviye bir oyun bile olmadığı için fazla performans sıkıntısı yaşamazsınız gibime geliyor.
HüseyinAltay dedi: yaptım onu ama hala minecraftta sıkıntı çıkarıyor hala vega 3 gösteriyor Genişletmek için tıkla... Çok takmayın minecraft giriş seviye bir oyun bile olmadığı için fazla performans sıkıntısı yaşamazsınız gibime geliyor.
HüseyinAltay Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #18 edgeedge dedi: Çok takmayın minecraft giriş seviye bir oyun bile olmadığı için fazla performans sıkıntısı yaşamazsınız gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Amacım En azından modlu oynamak o yüzden
edgeedge dedi: Çok takmayın minecraft giriş seviye bir oyun bile olmadığı için fazla performans sıkıntısı yaşamazsınız gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Amacım En azından modlu oynamak o yüzden