Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıcısıyım. GTA 5 oynarken GPU %99 kullanıyor, CPU %60-70 civarı kullanıyor. 60 FPS oynatıyor ancak 10 saniye sonra CPU kullanımı %20-30'a düşüyor. FPS düşüyor. Alt+Tab yapınca bu sorun düzeliyor. FPS artıyor, CPU kullanımı tekrar %60-70 civarına çıkıyor. Bunun nedeni nedir, arkadaşlar? Oyun oynayamıyorum. Sıcaklık değerlerim 85'in üstüne çıkmıyor.
Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıcısıyım. GTA 5 oynarken GPU %99 kullanıyor, CPU %60-70 civarı kullanıyor. 60 FPS oynatıyor ancak 10 saniye sonra CPU kullanımı %20-30'a düşüyor. FPS düşüyor. Alt+Tab yapınca bu sorun düzeliyor. FPS artıyor, CPU kullanımı tekrar %60-70 civarına çıkıyor. Bunun nedeni nedir, arkadaşlar? Oyun oynayamıyorum. Sıcaklık değerlerim 85'in üstüne çıkmıyor.
Zaten düşük olmalı bu şartlarda. ThrottleStop indirin. Google'a ThrottleStop yazın. İlk çıkan siteden indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın. Ardından ana ekrandan BD PROCHOT tikini kaldırın. Tekrar deneyin.
95'te düşürmeye ayarlanmıştır muhtemelen ama bd prochot aktivitesi sonucu anakart yavaşlatma sinyali gönderir.
Zaten düşük olmalı bu şartlarda. ThrottleStop indirin. Google'a ThrottleStop yazın. İlk çıkan siteden indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın. Ardından ana ekrandan bd prochot tikini kaldırın. Tekrar deneyin.