Oyunlarda internet yokken mining yapılabilir mi?

Furkangs

Femtopat
Orijinal oyunlarda mining olayı olmuyor biliyorum. Bir arkadaşım "Oyuna para verilir mi? Netten indir." dedi de mining diye bir olay varmış crack oyunlarda. İnternet bağlantısı yokken de böyle bir şey mümkün mü?

Mümkün. İnternet bağlantısı yokken Bitcoin veya ETH ağına bağlanamayacağınızdan internet bağlantısı yokken çalışsa da bir faydası olmaz. İşlemleri doğrulayamazsınız. Muhtemelen otomatik olarak hata verip hiç çalışmaz.

Ayrıca korsana destek vermiyoruz, orijinal oyun satın almanızı tavsiye ederiz. Böyle sorunlarla uğraşmazsınız.

İlk önce mining olayı dediğimiz şey mining virüsü. Eğer bu virüsü yerseniz ekran kartınız başkası için kripto para kazıyor. Ve olay internet bağlantısı ile alakalı diye biliyorum. Ancak mining virüsü dışında da virüsler olabileceği için korsan oyunlardan uzak durunuz.

Genelde orjinal oyun tercih etsemde 500 TL gibi ütopik fiyatlar çok zorluyor beni yani internet bağlantısı olmadan mining yapılır diyorsunuz?

Eninde sonunda, er ya da geç zaten Internet'e bağlamayacak mısın?

Bu virüs şehir efsanesi gibi geliyor bana.

Böyle bişey varsa bile nasıl anlarım aldığımda PC yi bilgisayarca orjinal oyun yükledim demişti bı steam hesabı falan verdi ama yinede tedirginim nası anlarım ben varsa bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…