Oyunlarda ısınmayan işlemci internette gezerken neden ısınır?

Win+R > msconfig > yukarıda gelişmişmi öyle birşey vardı işlemci çekirdek sayısı kaçta , tik varmı?

@MertDogan94 MX-4 çakması çok olan bir ürün. Cooler Master'in 12mk/w olan ürünleri var. Onun ile deneyin isterseniz.

@MertDogan94 Bir müddet sonra alışacaksın
Denedim hocam macunu yeni almadım uzun zamandır kullanıyorum. Bunu sürmeden önce sıvı soğutmayla gelen Mastergel Regular ve Pro vardı onlarla da denemiştim ama yakın zamanda tekrar bi yenileme yapıp test ederim. Alıştım artık zaten bu böyle diye kabullendim dur sakin ol falan diyorum kasayla konuşur oldum

@MertDogan94 Sorun edilecek bir sıcaklık değil. İstersen fan ayari yap. Önemli olan yukte tutması ki sicaklik değeri güzel.
Moderatör başlığı saçma şekilde değiştirdiği için sorunumun 82 dereceye çıkması olarak anlaşılıyor. Benim sorunum ısınması değil 82 derece gayet normal Cinebench testinde 86-87 oluyor. Sadece bunu merak ettiğim için teknik bilgisi nedir açıklayabilecek var mı diye konu açtım ben aslında. Şuan arkada Fortnite açık 4.6 ghzde çalışıyor PC ama fan sesi yok sıfır. 70 derece. Technopat sekmesini kapatıp açayım hop 82 oluyor. Garip olan kısım burası

Hocam tarayıcı ayarlarından sistem kısmına gelip donanım hızlandırmayı kapatıp dener misiniz muhtemelen ekstradan ekran kartınızı kullanıyor bu özellik tarayıcıyı hızlandırmak için.

Hocam tarayıcı ayarlarından sistem kısmına gelip donanım hızlandırmayı kapatıp dener misiniz muhtemelen ekstradan ekran kartınızı kullanıyor bu özellik tarayıcıyı hızlandırmak için.
Maalesef pek değişmedi bir şey. Aynı devam ediyor.

Maalesef pek değişmedi bir şey. Aynı devam ediyor.
Zaten sadece Chrome değil. Edge ve Brave'de de aynısı oluyor Acaba Chrome kaynaklı mı diye Brave yüklemiştim. Daha beter Brave.

ASUS AI Suite Turbo App kısmında Chrome fan profilini Silent seçtim. Eskisi kadar gürültü yapmıyor ama anlık sıcaklık yükselmesi devam ediyor. Hemen düşüyor ama sorun teşkil etmiyor. Merak edenler için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…