Oyunlarda kayıt alınmıyor

vazquezz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar MTA oyununu oynuyorum ve olan şeyleri kaydetmem gerek fakat kayıt edemiyorum. Kayıt programları bende düzgün çalışmıyor. Mesela 5 dakika önce olan bir yeri kaydetmem gerek fakat kayıt edemiyorum. Bunun bir programı var mı?

Ekran kaydetme işlemleri için genel de Win+G kullanmaktayım hocam

Hocam bende öyle yapıyordum fakat sağlıklı kaydetmiyor yani 5 dakika öncesi yerine gidip 10 20 dakika öncesini kayıt ediyor kayıt ettiği yerlerde 10 20 saniye uzunluğunda.

OBS programını kullanan çok fazla var hocam, siz de bir bakabilirsiniz eğer daha önce kullanmadıysanız. Bayağı öneriyorlar.

OBS kullanmayı denedim fakat olmadı oyunda hem FPS'imi etkiliyor hem de mesela masaüstüne gelip açıyorum oyuna geçtiğimde ekran donuyor oyunu kayıt etmiyor masaüstünü kayıt ediyor donuk şekilde

Dostlar MTA oyununu oynuyorum ve olan şeyleri kaydetmem gerek fakat kayıt edemiyorum. Kayıt programları bende düzgün çalışmıyor. Mesela 5 dakika önce olan bir yeri kaydetmem gerek fakat kayıt edemiyorum. Bunun bir programı var mı?
AMD kullanıyosan ayarlardan son kaç dk yı kaydetmeyi kaç P 720p 1080p ayarlayabilirsin ve yüksek kalitede kaydediyor Ctrl+Shif+S yaparak kaydedebilirsin, ekstra uygulamaya gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı