Başlıkta gördüğünüz gibi, 4 yıldır oyun oynuyorum ama hala bir adamı vurmaıyom CS'de. Hatta hiçbir oyunu iyi oynayamıyorum. Ne olur yardım.
İyi oynamanız değil eğlenmeniz önemli. Eğlenmiyorsanız silin gitsin.Başlıkta gördüğünüz gibi, 4 yıldır oyun oynuyorum ama hala bir adamı vurmaıyom CS'de. Hatta hiçbir oyunu iyi oynayamıyorum. Ne olur yardım.
klavye , mouse , monitör gibi ekipmanlar etkiliye bilir onun dışında aim antremanı yapa bilirsin ayarlarını kontrol edebilirsin ama sana önerim fazla kafaya takma oyun bu sonuçta.Başlıkta gördüğünüz gibi, 4 yıldır oyun oynuyorum ama hala bir adamı vurmaıyom CS'de. Hatta hiçbir oyunu iyi oynayamıyorum. Ne olur yardım.
O kesin.Ekipmanlarla alakalı bir durum olabilir.
Arkadaşlarım olmuyor kötü oynadığımdan.Hocam sanal alemleri bu kadar önemsemeyin, yaşamak güzel şey çıkın hava alın hayattan keyif alın bu tür şeyleri bu kadar mesele haline getirmek yerine ufak bir hobi olarak görmekte fayda var
He, direkt bilgisayarı sileyim o zaman.İyi oynamanız değil eğlenmeniz önemli. Eğlenmiyorsanız silin gitsin.
Tamam.klavye , mouse , monitör gibi ekipmanlar etkiliye bilir onun dışında aim antremanı yapa bilirsin ayarlarını kontrol edebilirsin ama sana önerim fazla kafaya takma oyun bu sonuçta.
Bence ben biraz singleplayer oyunlara saram.Şu ana kadar gördüğüm iyi oyuncuların çoğu küçüklüğünden beri FPS oyunu oynayan kişiler. Adamlarda artık yaşam biçmi haline gelmiş bu tür oyunlar. Çocukluğundan beri bisiklet süren biri bisiklete nasıl hakimse oyun oynayanlar da öyle. Vücutları o işe inanılmaz yatkın bir hale gelmiş. Oyunları boş verin önemli olan spor ve sanat. Rekabetçi oyunlarda başarılı olmak istiyorsanız hayatsız olmanız lazım biraz. Hikayeli oyun oynamıyorsanız tavsiye ederim.
Yok ben başka foruma kaçam.Herkes her oyunu mükemmel oynayacak diye bir kural yok. Hayatımda hiçbir rekabetçi oyunda iyi oynuyor denecek seviyede olmadım. Zaten rekabetçi oyunlara ilgi de duymadım. Bin çeşit oyun türü var. Kimisi refleksleri zorlar, kimisi kafa patlatıp düşünmeni ister, kimisi ciddi bir zorluk sunmadan sadece sakin sakin vakit ayırmanı ister. Eğleneceğin oyunlara yönel. Oyunların amacı eğlenmektir zaten. Kötü oynuyorsun diye arkadaş çevren olmuyorsa da bilgisayarı kapat bence. Belli ki arkadaş çevren dijital dünyadan ibaret. Biraz gerçek hayata karışman gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.