M morphineshen Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Mesela Minecraft'ta killaura falan var onları yazmak icin hangi dili bilmek gerek.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 Java ya da C++.
WaLeX Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #3 Genelde c++ ama c ile de yazılır
M morphineshen Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #4 WaLeX dedi: Genelde C++ ama C ile de yazılır. Genişletmek için tıkla... morphineshen dedi: Mesela Minecraft'ta killaura falan var onları yazmak icin hangi dili bilmek gerek. Genişletmek için tıkla... ÜlkerÇikolata dedi: Java'ya da C++. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamalıyım?
WaLeX dedi: Genelde C++ ama C ile de yazılır. Genişletmek için tıkla... morphineshen dedi: Mesela Minecraft'ta killaura falan var onları yazmak icin hangi dili bilmek gerek. Genişletmek için tıkla... ÜlkerÇikolata dedi: Java'ya da C++. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamalıyım?
WaLeX Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #5 morphineshen dedi: Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... C ile başlamalısın bence,program olarakta visual studio
morphineshen dedi: Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... C ile başlamalısın bence,program olarakta visual studio
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 17 Ağustos 2022 #6 morphineshen dedi: Mesela Minecraft'ta killaura falan var onları yazmak icin hangi dili bilmek gerek. Genişletmek için tıkla... Her dille yazarsın ama en rahat python ve java
morphineshen dedi: Mesela Minecraft'ta killaura falan var onları yazmak icin hangi dili bilmek gerek. Genişletmek için tıkla... Her dille yazarsın ama en rahat python ve java
Coplukcu Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #7 morphineshen dedi: Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamaliyim. Genişletmek için tıkla... Bu kısımdan başlamalısın dostum. Öğreneceğin her şeyi burada bulursun.
morphineshen dedi: Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamaliyim. Genişletmek için tıkla... Bu kısımdan başlamalısın dostum. Öğreneceğin her şeyi burada bulursun.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #8 morphineshen dedi: Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Java dan başla C++ zor.
morphineshen dedi: Hangi uygulama kullanılmalı veya hangi dilden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Java dan başla C++ zor.
M morphineshen Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #9 Coplukcu dedi: Bu kısımdan başlamalısın dostum. Öğreneceğin her şeyi burada bulursun. Genişletmek için tıkla... İngilizcem çok iyi değilde türkce kaynak yok mu hocam
Coplukcu dedi: Bu kısımdan başlamalısın dostum. Öğreneceğin her şeyi burada bulursun. Genişletmek için tıkla... İngilizcem çok iyi değilde türkce kaynak yok mu hocam
Coplukcu Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #10 morphineshen dedi: İngilizcem çok iyi değil de Türkçe kaynak yok mu hocam. Genişletmek için tıkla... İşin içinde yazılım var dostum. İngilizce şart.
morphineshen dedi: İngilizcem çok iyi değil de Türkçe kaynak yok mu hocam. Genişletmek için tıkla... İşin içinde yazılım var dostum. İngilizce şart.