Oyunlarda Lag Sorunu

• Konuyu başlatan 56648
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 13.097

56648

Megapat
Yaklaşık 1 senedir bu lag sorunu bende var ve ne yaptıysam geçmedi. Genellikle oyunlarda 7/24 Lag sorunu yaşıyorum. Örneğin Haxball oyununda oda kuruyorum gelen herkes lagdan şikayetçi. Rocket League oyununda yine aynı şekilde oyun sırasında bağlantı sorunu diye sağ üstte çıkıp duruyor. İnternetime gelecek olursak Superoline 25 Mbps kullanıyorum kablosuz olarak bağlanıyorum kabloyla bağlanma şansım yok. Kullandığım Wireless adaptörü ise TP LINK WN 822N.

İşlemci :G4560
Ekran Kartı: R7 240

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat oyun her zaman böyle değil bu aşırı lag yaşadığım bir oyundu. Diğer zamanlar ise yine CS:GO oyununda örneğin tabancayı 2 kez reload yapma veya anlık takılmalar-ışınlanmalar gibi sorunlar yaşıyorum bu sorunum hiç geçmedi.

1570900828096.png

Kablo bu şekilde duvarın içinden geliyor, kabloda sorun olabilir mi?

b0442aaa-8c00-42d0-9b38-5d45b50471de.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle kablosuz kullandığından dolayı dalgalanma oluyor. Hele de duvar varsa bu kat kat artar.
Modem mutfakta baya bi mesafe var evet. Mutfaktan odaya kablo çekme gibi bir şansım yok ne yapmalıyım ? Yarın attığım fotoğraftaki kabloyu değiştireceğim bir de öyle deniyelim bakalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı