UtkuBallanlı Decapat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 22 17 Mart 2020 #1 Yeni bir mikrofonlu kulaklık aldım. Fakat Discord gibi uygulamalarda sesim güzel bir şekilde giderken oyunlarda sesimin gitmesi için mikrofonu yaklaştırmam ya da bağırmam gerekiyor. Mikrofon ayarlarında ses düzeyi en yüksekte. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2020
Yeni bir mikrofonlu kulaklık aldım. Fakat Discord gibi uygulamalarda sesim güzel bir şekilde giderken oyunlarda sesimin gitmesi için mikrofonu yaklaştırmam ya da bağırmam gerekiyor. Mikrofon ayarlarında ses düzeyi en yüksekte.
EJDERİYA AVCISI Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 203 Çözümler 1 17 Mart 2020 #2 Uygulamanın mikrofon ayarı mı, Windows mu? Artı 0 Eksi
emreakhan34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 220 17 Mart 2020 #3 Msı anakart Kullanıyorsan bir program tavsiye edebilirim Artı 0 Eksi
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #4 Ayarlar>Sistem>Ses>Gelişmiş Ses Seçenekleri - Uygulama birimi ve cihaz tercihleri> Sıfırla Verdiğim işlemleri uygulayıp sonucu bildirir misin? Artı 0 Eksi
Ayarlar>Sistem>Ses>Gelişmiş Ses Seçenekleri - Uygulama birimi ve cihaz tercihleri> Sıfırla Verdiğim işlemleri uygulayıp sonucu bildirir misin?
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #5 Eğer windowsunuz eski sürüm ise başlata girin. Arama yerine "ses aygıtlarını yönet" yazın. Orada "kayıt" bölümü olacak. Oradan mikrofona sağ tıklayıp "özellikler" e basın. Çıkan pencerede yukarıda "düzeyler" bölümüne girin. Düzeyi yükseltin. Yeni sürümde "ses aygıtlarını yönet" bölümüne girmeyi hatırlamıyorum. Galiba Başlata "ses ayarları" yazıp girince "Ses aygıtlarını yönet" yazısı çıkacak. Artı 0 Eksi
Eğer windowsunuz eski sürüm ise başlata girin. Arama yerine "ses aygıtlarını yönet" yazın. Orada "kayıt" bölümü olacak. Oradan mikrofona sağ tıklayıp "özellikler" e basın. Çıkan pencerede yukarıda "düzeyler" bölümüne girin. Düzeyi yükseltin. Yeni sürümde "ses aygıtlarını yönet" bölümüne girmeyi hatırlamıyorum. Galiba Başlata "ses ayarları" yazıp girince "Ses aygıtlarını yönet" yazısı çıkacak.